AMATEM BENZERİ BİR MERKEZ KURULACAK

Kars İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, sokak çocuklarına yönelik AMATEM benzeri bir merkezi hayata geçirmek istediklerini belirtti.

06 Aralık 2012 Perşembe 09:11
AMATEM BENZERİ BİR MERKEZ KURULACAK
İl Emniyet Müdürü Çakmak, AMATEM’in hayata geçirilmesiyle sokak çocuklarının bağımlılık tedavisine, psikolojik tedaviyi de ekleyeceklerini kaydetti. Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Kars’ın genel durumu hakkında bilgiler verirken, trafik sorunun mutlak suretle çözülmesi gerektiğinin altını çizdi. Çakmak, sosyal alanlarda değişik problemler gözlemlediklerini ve problemlere emniyet olarak çözüm sunmak istediklerini söyledi. Ercan Çakmak “Sokak çocukları için bir merkez oluşturmak istiyoruz. Bu merkez ile sokak çocuklarındaki bağımlılık tedavisine, psikolojik tedaviyi ekleyeceğiz. AMATEM gibi bir merkez oluşturmak istiyoruz. Bugün bu çocukları Kars'ta tedavi edemiyoruz. Sağlık Müdürlüğü ile görüşüyoruz. Bunun için bir bütçe oluşturmaya çalışıyoruz. Kars'ta böyle bir yer olmadığı için insanlar kendi başlarına bir arayış içerisindeler. Ekonomik imkanları olmayanlar başka illere gidemiyorlar. Bu kişiler bu halleri ile heba oluyorlar. Biz bunun önüne geçmek için böyle bir projeyi faaliyete geçireceğiz” dedi. Kars’ta suç oranlarında önemli azalmalar olduğunu belirten Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, fuhuş yuvalarına yönelik çalışmaların devam ettiğinin altını çizdi. Kars’ta özellikle ana caddelerde trafik sorunun had safha da olduğunu ve mutlak suretle trafik sorununa çözüm bulunması gerektiğini dikkat çeken Çakmak, trafik sorununun çözümünde herkese önemli görevler düştüğünü ifade etti.



Editör

Son Güncelleme: 06.12.2012 09:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.