“Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek” yarışması il birincileri ödüllerini aldı

“Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek” yarışması il birincileri ödüllerini aldı

admin
admin
05 Nisan 2019 Cuma 08:10
“Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek” yarışması il birincileri ödüllerini aldı

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğiyle bu yıl 9.’su gerçekleştirilen ve çocuklarda tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkileri konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışması görsel ve edebi eser kategorilerinde ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde birinci seçilen eserlerin sahibi olan öğrenciler ödüllerini Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle aldılar.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü ve Yeşilay Cemiyeti Erzurum Şube Başkanı Salih Kaygusuz ödül töreninde yaptığı konuşmasında; “Erzurum’un 32 bin 440 eserle rekor bir katılım gösterdiği “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışması sayesinde ülke kamuoyunda konu ile alakalı büyük bir farkındalık oluşturuldu. İlimiz ülke kamuoyunda bu farkındalığın oluşmasında büyük bir rol oynadı. Tüm okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize konu ile ilgili gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. İl birincisi olarak burada ödül alan öğrencilerimizi de kutluyor ve final yarışmasında başarılar diliyorum. Bu yarışma inşallah ilimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olur” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.