RIFKI SALİM BURÇAK ANADOLU KIZ MESLEK LİSESİ'NDEN KİTAP KAMPANYASI

Palandöken Rıfkı Salim Burçak Anadolu Kız Meslek Lisesi ve Okul Aile Birliği tarafından, 2013-2014 eğitim öğretim yılında okulda eğitim ve öğretim gören öğrenciler ile beraber eğitim ve öğretimine katkıda bulunmak amacı doğrultusunda kitap kampanyası başlatıldı.

26 Aralık 2013 Perşembe 09:43
RIFKI SALİM BURÇAK ANADOLU KIZ MESLEK LİSESİ'NDEN KİTAP KAMPANYASI
Kampanya süresince, birçok ilden birçok yayınevinden kitaplar okula ulaştı. Kampanyaya destek vererek kitap gönderen herkese Okul Aile Birliği olarak teşekkür edildi. Kampanyaya büyük destek vererek yayınevlerinden sayısız kitabın okulumuza ulaştırılmasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan; Şair Yazar Sayın Ayfer Tahancı”ya, okulumuzda eğitim ve öğretim süreçleri içerisinde üniversite sınavlarına girecek bütün öğrencilerimize, tüm derslerden oluşan sayısız kitap setleri gönderen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sayın Gürsel Tekin’e, akabinde İstanbul’dan Erdal Tuysuz, Aysun Gemalmaz’a ve kampanyamıza destek verenlere, Okulumuza iki adet mikroskop gönderen Atatürk Üniversitesi Sayın Rektörümüz başta olmak üzere Ziraat Fakültesi Dekanı ile Eczacılık Fakültesi Dekanlarına ve Fakülte Sekreterlerine teşekkür ederiz.

Ayrıca Okul Aile Birliği; okul öğrencilerinin tamamına üniversiteye hazırlık kitap setlerini koliler halinde yollayarak, kargo ücretleri okulumuzca ödenmeksizin gönderen CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Gürsel Tekin’i okullarına davet ettiklerini belirterek, Okul Aile Birliği olarak Sayın Gürsel Tekin ile Sayın Ayfer Tahancı’yı okullarında ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söylediler.

Editör

Son Güncelleme: 26.12.2013 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.