İlkokul öğrencileri DAP İdaresini ziyaret etti

Erzurum'daki Kayakyolu Çimento Müstahsilleri ve İşveren Sendikası İlkokulu öğrencileri, Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresini ziyaret etti.

admin
admin
15 Kasım 2019 Cuma 07:34
İlkokul öğrencileri DAP İdaresini ziyaret etti

Okul Müdürü Murat Yiğit ve öğretmenleri ile DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir ile görüşen öğrenciler, okullarına kütüphane ile zeka oyunları oynamaları için oyun setleri istedi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Demir, taleplerinin yerine getirilmesi için gereken adımların atılacağını aktardı.

Kütüphanelere önem verdiklerini belirten Demir, şöyle konuştu:

"Önemli olan çocuklarımızın kütüphane istemesi ve burada ders çalışmaları. Bu da bizim asli görevimiz. Ülkemizin geleceği olan sizlerin milli değerlerimizle büyütülmesi büyük önem taşıyor. Desteklediğimiz semt kütüphanesi projesiyle bunu karşılamaya çalışıyoruz. Bunun için de Doğu Anadolu Bölgesi’nde bugüne kadar toplam 130 DAP Semt Kütüphanesini çocukların hizmetine sunduk. Bu 130 kütüphaneden 22'si Erzurum'a yapıldı. İmkanlarımız ölçüsünde bu isteğinizi karşılamaya çalışacağız."

Ziyaretin ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Demir, çocuklara okumaları için kitap seti hediye etti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDAPAdnan Demir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.