EDUCATURK YÜKSEKÖĞRETİM FUARLARINDA ETÜ’YE YOĞUN İLGİ

"Yarınları Birlikte Şekillendirelim" sloganıyla yola çıkarak eğitim alanına güçlü bir giriş yapan ETÜ, EDUCATURK tarafından düzenlenen ‘’Yükseköğretim Günleri’’ fuarında gençlerle buluşmaya devam ediyor.

13 Kasım 2012 Salı 11:29
EDUCATURK YÜKSEKÖĞRETİM FUARLARINDA ETÜ’YE YOĞUN İLGİ
Türkiye'nin eğitim alanında düzenlenen en büyük ve tek uluslararası fuarı olan EDUCATURK her seviyeden eğitim ve kariyer imkânı arayan öğrenci, mezun ve velileri tek bir platformda buluşturmayı hedefliyor. Bu kapsamda 18-19 Ekim tarihlerinde Kocaeli Yükseköğretim Günleri Fuarına katılan ETÜ 8-9 Kasım tarihleri arasında da Bursa’da düzenlenen Yükseköğretim Günleri fuarına katıldı.

Bursa’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Educaturk Yüksek Öğretim Günleri, Merinos AKKM Fuar Alanı’nda Bursa ve çevre illerdeki öğrenci ve velilere kapılarını açtı. Girişin ücretsiz olduğu Educaturk Yüksek Öğretim Günleri’nde, öğrenciler üniversitemizin standına yoğun ilgi gösterdi. Erzurum ve ETÜ’nün tanıtımının yapıldığı standımızda akademisyenlerimiz öğrencilerle buluştu.

Türkiye'de ekonomi, endüstri, teknik ve sosyal alanlarda hizmet veren kurum ve kuruluşların ihtiyaç duyduğu, yüksek nitelikli insan gücünü yetiştirmek bu alanlar başta olmak üzere farklı mesleki alanlardaki istihdam sorunlarını çözmek için konusunda uzman, liderlik vasıflarına haiz, iyi eğitimli elemanların yetişmesini sağlamayı amaçlayan üniversitemiz fuar boyunca kariyerine doğru yön vermek isteyen gençlere yenilikçi eğitim sistemi, geleceğin mesleklerinden oluşan müfredatı ve eğitim alanındaki yenilikçi çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Merinos fuar alanında ETÜ dışında Hitit, Üsküdar, İzmir, Özyeğin, Doğu Akdeniz, İstanbul Ticaret, Süleyman Demirel, Bursa Teknik, Gedik, Kemerburgaz, Lefke Avrupa, İstanbul Gelişim, Uluslararası Saraybosna, Yeditepe, Maltepe, Kadir Has, Yeni Yüzyıl, Okan, Uluslararası Kıbrıs, Beykent, , İstanbul Şehir, Arel, Bahçeşehir, Uludağ, Nişantaşı, Çankaya ve Işık üniversitelerinin yanı sıra TRT ve Murat Eğitim Kurumlarının stantları yer aldı.

ETÜ 15-16 kasım tarihlerinde Ankara Educaturk Yüksek Öğretim Günleri fuarına da katılacak.

Editör

Son Güncelleme: 13.11.2012 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.