Oltu Çayı yaşlı adamı yuttu

Erzurum'un Oltu ilçesindeki çaya düşerek kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı

admin
admin
02 Mayıs 2019 Perşembe 18:42
Oltu Çayı yaşlı adamı yuttu

Erzurum'un Oltu ilçesinde çaya düşerek kaybolan kişi ölü olarak bulundu.

İlçenin Toklu Mahallesi'nde oturan 80 yaşındaki Fevzi Bektaş, Oltu Çayı'ndan bahçesine su almak isterken yağış ve eriyen kar sebebiyle debisi yükselen çaya düştü.

Akıntıya kapılarak gözden kaybolan Bektaş, yakınlarınca bulunamayınca jandarmadan yardım istendi.

İhbar üzerine bölgeye gelen jandarmanın yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile itfaiye görevlilerince Bektaş'ın bulunması amacıyla arama çalışması başlatıldı.

Bektaş, ekiplerce saatlerce çay ve çevresinde arandı.

Aramalar sonucu akıntıyla uzun süre sürüklendiği anlaşılan Bektaş'ın cansız bedeni, çayın Köprübaşı Mahallesi mevkisinde bulundu.

Bektaş’ın cesedi otopsi için Oltu Devlet Hastanesine götürüldü.

Olayı gören eşi Seyran Bektaş (78) ise "Eşimin suya battığını gördüm, yardım çağırdım. 'Çay kenarına inme su çok, düşersin boğulursun, bostan için suyu çeşmeden getir' dedim, dinlemedi. 'Çeşme uzak, çay yakın' dedi gitti. Arkasından gittim, bir de baktım suda sadece kafası gözüküyor. Az ilerledi daha bir şey gözükmedi" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 02.05.2019 21:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOltuOltu çayı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.