O ilçede beş işyerinin camı kırıldı

İşyerlerinin vitrin camlarını kıran alkollü şahıs polisin takibi sonucu yakalandı

admin
admin
16 Şubat 2018 Cuma 12:33
O ilçede beş işyerinin camı kırıldı

Erzurum’un Oltu İlçesi’nde alkollü vatandaş 5 işyerinin vitrin camlarını kırdı. Sabah vitrin camlarının kırıldığını gören esnaf büyük bir şok yaşadı.
Edinilen bilgiye göre, Dün gece yarısında Oltu Ziyabey Caddesi’nde C.A. isimli alkollü şahıs, tekme atarak 5 esnafa ait işyerinin vitrin camlarını kırdı.
Sabah işyerlerinin camlarının kırıldığını görünce büyük bir şaşkınlık yaşayan esnaf, camların alkollü kişi yada kişiler tarafından kırılabileceğini öne sürdüler.
Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla alakalı geniş çaplı bir araştırma yaparak etraftaki kamera görüntülerini izleyerek olayı gerçekleştiren C.A. isimli şahsın olayı gerçekleştirdiği tespit ederek göz altına aldı. Gözaltına alınan C.A. ifadesinde alkollü olduğunu ne yaptığını hatırlamadığını öne sürdü. Kırılan camlar nedeniyle elini de kesen şahıstan 4 esnaf şikayetçi olurken bir esnaf şikayetçi olmadı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği belirtildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOltu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.