Küçük Furkan aranıyor

Karaçoban ilçesinde 6 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Furkan Y'nin bulunması için başlatılan çalışmalarda şu ana kadar bir bulguya rastlanmadı.

admin
admin
23 Nisan 2019 Salı 20:17
Küçük Furkan aranıyor

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 6 gün önce kaybolan 4 yaşındaki çocuğun bulunması için ekiplerce bugün başlatılan çalışmalara ara verildi.

İlçenin Budaklı Mahallesi'nde 6 gün önce evinin önünde oyun oynadıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 4 yaşındaki Furkan Y'nin kaybolmasına ilişkin Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.

Bu çerçevede İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma komando ekiplerince Furkan Y'nin bulunması için dün gece olması dolayısıyla ara verilen çalışmalara bugün devam edildi.

Mahalledeki çayda dalgıçların botlar desteğinde arama yaptığı çalışmalar çerçevesinde ailenin ikamet ettiği evin çevresinde de ekiplerce iş makinesiyle şüphelenilen noktalarda kazı çalışması gerçekleştirildi.

Jandarmanın cinayet olaylarını aydınlatmakta kullandığı kadavra köpeği "Pelte"nin de destek verdiği çalışmalarda bir süre de ekskavatör desteğinde kazı yapıldı. 6 gündür devam eden arama çalışmalarında kayıp çocuğa ait herhangi bir iz ya da emareye ulaşılamayınca bugünkü arama çalışmalarına ara verildi.

Soruşturma çerçevesinde durumları şüpheli görüldüğü için gözaltına alınan Furkan Y'nin babası F.Y, amcası H.S.Y, dedesi E.Y. ve babaannesi Y.Y'nin de jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Ekiplerin, kayıp Furkan Y'yi bulmak için gerçekleştirdiği çalışmalara yarın devam edeceği belirtildi.

OLAY

Karaçoban ilçesinde oturan Furkan Y, 6 gün önce evinin önünde oynarken kaybolmuş, yakınlarının ihbarı üzerine jandarma ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatılmıştı.

Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında küçük çocuğun babası F.Y, amcası H.S.Y, dedesi E.Y. ve babaannesi Y.Y. gözaltına alınmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 23.04.2019 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.