Minik Ekinsu melek oldu

Doğutürk Yayın Sorumlusu Oğuzhan Yıldırım’ın minik kızı Ekinsu Yıldırım arefe gününde vefat etti. Hayatını kaybeden 2,5 aylık Ekinsu bebek Yıldırım ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

admin
admin
14 Ağustos 2019 Çarşamba 05:28
Minik Ekinsu melek oldu

Oğuzhan Yıldırım’ın iki çocuğundan biri olan Ekinsu, önceki gün akşam saatlerinden evde rahatsızlandı. Dedesi Fatih Yıldırım ve anne-babasıyla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ekinsu bebek kurtarılamadı.

Minik Ekinsu Erzurum Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Yakutiye ilçesine bağlı Çayırca Mahallesi’nde toprağa verildi.

Yıldırım ailesini bu acı günlerinde eş-dost ve yakınları yalnız bırakmadı.

Biz de DOĞUTÜRK ailesi olarak; Minik Ekinsu’ya Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta yayın sorumlumuz Oğuzhan Yıldırım ve kıymetli eşi Esra Ay Yıldırım olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 15.08.2019 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.