Hayatı felç etti

Erzurum’da aniden başlayan yağmur yerini doluya bırakınca vatandaşlar zor anlar yaşadı, hayat adeta felç oldu.

admin
admin
06 Mayıs 2017 Cumartesi 14:53
Hayatı felç etti

Erzurum’da bugün öğle saatlerinde başlayan yağmurun ardından dolu etkili oldu. Yağmura ve doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşarken doludan korunmak için çatı altlarına ve iş merkezlerinin girişlerine sığındılar. Trafikte ilerlemekte güçlük çeken sürücüler ise uzun kuyruklar oluşturdu.

Yaklaşık yarım saat süren dolu, etrafı bembeyaza bürürken adeta kış havası yaşattı. Yağış, bazı iş yeri sahiplerine ise zor anlar yaşattı.

Dolunun birden başladığını ve hazırlıksız yakalandıklarını ifade eden vatandaşlar, "Erzurum’da bir anda dolu yağmaya başladı. Cadde ve sokaklar su ile doldu. Araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Tabi biz de hazırlıksız yakalandığımız için iş merkezlerinin girişlerine sığındık" dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.