Doğru yerde doğru adam!

Ramada’nın kurt genel müdürü, geleceğin turizmcilerine tüyolar verdi.

admin
admin
25 Aralık 2023 Pazartesi 12:46
Doğru yerde doğru adam!

Vedat REFAYELİ

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi’ne bağlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda geleceğin turizmcilerine büyük bir otelci uzmandan ders niteliğinde konferans.

Ramada RY Whyndham Otel’in tecrübeli, başarılı genel müdürü Murat Altuğ Kargı, okul yönetiminden gelen teklife hayır demedi, onca yoğunluğuna rağmen geldi, öğrencilere konferans verdi, kulaklarına küpe olacak önemli bilgiler aktardı.

Özellikle konaklama sektöründe yiyecek ve içecek hizmetlerinin önemi ağırlıklı konuşma yapan Kargı, yılların bilgi ve deneyimini kendisini can kulağı ile dinleyen öğrenciler ile paylaştı, onlara nasihatlarda bulundu.

Bir otelin başarılı olması ve iz bırakması için ön büro, resepsiyon gibi her bir birimin büyük öneme sahip olduğuna dikkat çeken Kargı, ‘’Bu birimlerden biri de Yiyecek-İçecek birimidir. Herşeyden önce bir otelde hizmet burada başlar, burada biter. Mutlaka bütün birimler sıkı ilişki içinde olmalı ve bu her zaman otel işletmeciliğine artı değer katar. Takım olmak lazım ve misafir memnuniyeti ve sürdürülebilinir başarılı bir yönetim için her birim değerlidir. İyi bir slogan, kötü giden işletmeyi öldürür. Kötü hizmet kendiliğinden oluşur. İyi hizmet için hizmetin yönetilmesi gerekir’’ dedi.

Konferans sonunda Murat Altuğ Kargı’ya okul yönetimi teşekkür plaketi taktim etti.

Editör

Son Güncelleme: 25.12.2023 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.