Çelik ve Çakır ailelerinin acı günü

Erzurum’un yetiştirdiği önemli isimlerden Gazeteci-Yazar ve Sosyolog Yaşar Çelik’in yeğeni Zekai Çakır (32) geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

admin
admin
09 Mayıs 2018 Çarşamba 11:43
Çelik ve Çakır ailelerinin acı günü

Yaklaşık 15 gün önce Erzurum-Pasinler Karayolunda trafik kazası geçiren Çakır, kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Yaşam mücadelesini kaybeden Çakır, hayatını kaybetti. Evli ve altı aylık bir kız çocuğu babası olan Zekai Çakır’ın genç yaşta hayatını kaybetmesi ailesini, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Zekai Çakır'ın cenazesi bugün (Çarşamba) Narmanlı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Asri mezarlıkta toprağa verilecek.

DOĞUTÜRK ailesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet, başta değerli meslektaşımız Yaşar Çelik olmak üzere Çelik ve Çakır ailesi ile tüm eş-dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Editör

Son Güncelleme: 09.05.2018 15:55
Anahtar Kelimeler:
ErzurumYaşar çelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.