Çek bir kuru başkan!

Çek bir kuru başkan!

admin
admin
07 Ekim 2021 Perşembe 06:21
Çek bir kuru başkan!

Vedat REFAYELİ

Büyükşehir Belediyesi’nin Kazım Karabekir stadının yanındaki ETNO alanı cirit sahasında düzenlediği Cirit Turnuvası ve Oba Yaşamı Kültürü etkinliği, kaçırılacak bir etkinlik değildi bence.

Kaçıranlar adına üzüldüğümü söylemeliyim.

Bir çok renkli görüntülerin yeraldığı festival havasındaki bu proğram herşeyden önce her karesi ile basına bir malzemeydi.

Hem de güzel malzeme.

Ayhan Buzlak ağabeyimle gittiğim ve iyi ki de gitmişim dediğim bu etkinlik her şeyden önce Mehmet Sekmen’in hanesine yazılacak artılardan biri olsa gerek.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Şahin’in büyük bir gayretinin ilk göze çarptığı etkinlikte canhıraş çalışanlar vardı.

Elbette proğramın güzel geçmesi için hiçbir menfaat gözetmeksizin çalışanlardan bahsediyorum. Ahmet Kılıç, Oktay Kocaoğlu, Emre Koç, Cengiz Durular, Ergün Ünal, Muzaffer Şahin, daha adını sayamayacağım çoğu belediye yetkilisi, adeta 24 saat kafa patlatan isimler oldular.

Tabi özellikle bu isimlerden ayrı tuttuğum bir isim daha var ki o da Mustafa Keleş.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı.

Son yıllarda tattığım en nefis kuru fasülyesini tattıran Keleş Başkan, özellikle başına aşçı külahını takarak farkındalık ortaya koydu.

Gelen misafirlere karton tabaklarına yemeklerini kazandan alıp koyan Keleş, başarılı bir organizasyonun bana göre isimsiz kahramanlarından biri oldu.

Hiçbir ego yapmadan bir aşçı gibi konuklara kendi elleriyle ikramda bulunan Mustafa Keleş, festivalinin yıldızlarındandı.

Bu benim son kararımdır.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Çek Bir Kuru Başkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.