VALİ ALTIPARMAK: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ŞEHRİN ORTAK DEĞERİ

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak şehrin tek profesyonel futbol takımını daha üst liglerde görmeyi arzu ettiğini söyledi.

14 Ağustos 2013 Çarşamba 16:25
VALİ ALTIPARMAK: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ŞEHRİN ORTAK DEĞERİ
Geçtiğimiz yıl Play Off şansını son haftada kaçıran ve bu sene 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Saim Özakalın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüşen Vali Altıparmak sezon öncesi transferler ve hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediyespor’un şehirde en önemli ortak değerlerden birisi olduğunu söyleyen Vali Altıparmak şehrin tek profesyonel takımını daha üst liglerde görmeyi arzu ettiğini söyledi. Bunun için şehrin bir bütün olarak hareket etmesi gerektiğini ifade eden Vali Altıparmak kendisinin de hem Erzurumspor taraftarı olarak, hem de Erzurum Valisi olarak elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Sporun ve özellikle futbolun sosyal ve kültürel alandaki önemine vurgu yapan Kulüp Başkanı Özakalın ise amaçlarının önümüzdeki sezon şampiyon olarak bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

Görüşmenin sonunda Kulüp Başkanı Özakalın tarafından Vali Altıparmak’a Büyükşehir Belediyespor atkısı hediye edildi.

Editör

Son Güncelleme: 14.08.2013 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.