TORTUM AKSU KÖYÜ’NDEN VEFA ÖRNEĞİ

Tortum Aksu Köyü Derneği, geleneksel hale getirdiği futbol turnuvasında bu yıl farklı bir etkinliğin altına imza atıyor.

admin
admin
05 Mart 2017 Pazar 12:12
TORTUM AKSU KÖYÜ’NDEN VEFA ÖRNEĞİ

15 Temmuz şehitlerine vefa adıyla düzenlenen turnuvanın açılış maçı öncesi okunan hatimlerin duası yapılarak, 15 temmuz şehitleri yad edildi.

Toplam yedi takımın mücadele edeceği turnuvada, şampiyonluk ödülü ramazan bayramının 2. ve 3. günü yine aynı dernek tarafından düzenlenen cağ kebap festivalinde takdim edilecek.

Turnuvaya katılan takım isimleri de dikkat çekiyor. Turnuvaya katılanlar, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Spor’un yanı sıra Şehit Ömer Halisdemir Spor, 15 Temmuz Millet Spor, Vefa spor, Gavurboğan Zafer Spor, Şehitler Yayla Spor ve Gençler Spor takımlarından oluşuyor.

Tortum Aksu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erdal Akal, geleneksel olarak düzenlenen turnuvanın bu yıl 15 temmuz şehitleri anısına düzenlendiğini ifade etti. Maçların Cuma günleri Şükrüpaşa’da oynanacağını kaydeden Akal, her yıl olduğu gibi, bu yıl da centilmence mücadelelere sahne olacağına inandığı turnuva sonunda şampiyon olan takıma Ramazan Bayramı’nda bu yıl 14.sünü düzenleyecekleri cağ kebap kültür ve sanat festivalinde kupalarını takdim edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.