TEK TESELLİ 1 PUAN

Erzurumspor şanssız biçimde kalesinde gördüğü gol ile Van Büyükşehir Belediyespor maçından 1 puan alarak, 7’inci sırada kaldı. Mavibeyazlı ekip puanını 36’ya çıkarırken, toplamda 9, deplasmanda ise 5’inci beraberliğine ulaştı. Ekibin gol averajı ise aynı kaldı.

07 Mart 2015 Cumartesi 18:34
TEK TESELLİ 1 PUAN
Erzurumspor şanssız biçimde kalesinde gördüğü gol ile Van Büyükşehir Belediyespor maçından 1 puan alarak, 7’inci sırada kaldı. Mavibeyazlı ekip puanını 36’ya çıkarırken, toplamda 9, deplasmanda ise 5’inci beraberliğine ulaştı. Ekibin gol averajı ise aynı kaldı.
HER ŞEY İYİ BAŞLAMIŞTI..
Her şeyin iyi başladığı maçta Erzurumspor 20’inci dakikada Oltan Karakullukçu’nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Gol sonrasın da defans yapmayan ve devamlı gol arayışlarını sürdüren ekip, Oltan Karakkulkçu ve Mehmet Albayrak’la rikip takım üstünde ciddi bir baskı kurdu. Cebrail’in desteklediği ataklardan gol gelmeyince ilk yarı 1-1 sonuçlandı.
OYUN HAKİMİYETİ BİZDEYDİ AMA..
Galibiyet ve üç puana odaklanan Erzurumspor ikinci yarıda da baskılı olan ve golü daha çok arayan taraftı. İkinci golü bulamayan mavibeyazlı ekip 65’inci dakikada Medeni Bingöl’ün attığı gole boyun eğdi. Karşılaşmanın kalan diliminde Erzurumspor’un baskısı golü getirmeyince, her iki takımda maçtan 1 puanla ayrıldı.
YİNE VE YENİDEN FIRSAT KAÇIRDIK
Ankarademirspor ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor’un 2 puan kaybettiği haftada Erzurumspor önemli bir fırsatı kaçırdı.Mavibeyazlı ekibip lider Ankarademirspor ile olan puan farkı 8’de kalırken BSakaryaspor ile 6’ya ulaştı. Anadalo usküdar 1908 Spor’la olan puan farkını 5’e indiren ekip, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Beylerbeyispor’un 2 puan gerisinde kaldı.
VAN B.B.’NİN İLK 11’İ
Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaya Murat Günay, Medeni Bingöl, Salih Tunar, Yakup Demir, Muammer Erdoğdu, Ali Kurt, Furkan Işıkdemir, Halil İbrahim Yazğılı, Murat Berge, Emrah Tacir, Serdar Karaduman’lı kadrosuyla çıktı.  Serkan Tunar, Bilal Gücüyetmez, Murat Yıldırım, Anıl Dilaver, Murat Kurnaz, Ozan Hançer ve Utku Demirel ise yedekler arasında yer aldı. 
 ERZURUMSPOR İLK 11’İ
Erzurumspor maça Anıl Atağ, Emre Yüksektepe, Salih Kardeşgiden, Sefer Sever, Cebrail Serçek, Özkan Serbest, Hüseyin Engin, Oltan Karakullukçu, Seddar Karaman, Mehmet Albayrak, Osman Berkay Özçelik 11’i ile başladı.  İlker Günay, Hüseyin Cihan Avcu, Ekrem Sütçü, Muammer Atalay, Emrah Çalışlar, İbrahim Demirer, Berat Eyüpoğlu  18 kişilik kadroya girdi.
 MAÇIN HAKEMLERİ
Erzurumspor-Van Büyükşehir Belediyespor maçını  Aydın Bölgesinden ulusal hakem Erbay Aldemir yönetiyor. Karşılaşmanın birinci yardımcı hakemliğini Denizli Bölgesinden Erdem Gökalp, 2’inci yardımcı hakemliği ise Uşak Bölgesinden Sercan Ertemçöz yapıyor. Karşılaşmada, İzmir Bölgesi hakemi Hacı Ahmet Erdoğan ise maçta 4’üncü hakemliği yürütüyor. Deniz Özaral ve Osman Akçay da maçın temsilcileri.
DEPLASMANDA 5’İNCİ BERABERLİK
Erzurumspor deplasmanda oynadığı 12’inci maçında 5’inci kez berabere kaldı. Dış saha maçlarında 4 galibiyet ve 3 de yenilgisi bulunan Mavibeyazlı ekip attığı gol sayısını 13’e çıkarırken, kalesinde gördüğü gol sayısı da 16’ya yükseldi. Erzurumspor Van Beraberliğiyle dış sahada topladığı puanı ise 17’ye çıkardı.
7’İNCİ SIRA ERZURUMSPOR’A YAKIŞMADI
Mavibeyazlı ekip Van maçı sonrasında oynadığı toplam 24 karşılaşmada 9 galibiyet, 9 beraberlik elde etti, 6 maçını da puansız tamamladı. 24 maçta 27 gol atan Erzurumspor kalesinde ise 26 gol görerek artı bir averajda kaldı ve 36 puan toplayabildi. Özellikle evinde kaybettiği puanlar yüzünden Erzurumspor lider olması gereken gurupta, 24’üncü haftada 7’inci sıraya demir attı.
9 MAÇTA 21 GOL ATILDI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 24’üncü hafta maçlarında 21 gol kaydedildi.  2 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, 2 maçtan deplasman takımları 3 puanla döndü, 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Beraberliklerin çok olduğu haftanın en karlı takımları Anadolu Üsküdar 1908’i maçın uzatma bölümünde attığı gol ile yenen Sakaryaspor, Orhangazispor’u deplasmanda 3-0 yenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve yine dış sahada Balçova Yaşamspor’u 3-1 mağlup eden Kayseri Şekerspor  oldu.
ERZURUMSPOR EN ŞANSSIZ TAKIM
Haftanın en gollü karşılaşması 3-3 sonuçlanan Bergama Belediyespor-Silivrispor maçı olarak kaydedildi.Sandıklıspor-Ayvalıkgücü Belediyespor ile Etimesgut Belediyespor-Ankara Demirspor golsüz sonuçlanan iki maç oldu. Bayburtspor baskılı oynadığı maçta 10 kişi kalması sebebiyle Beylerbeyispor’a 1-0 yenildi. Haftanın en şansız takımları  ise Erzurumspor ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor olarak belirlendi.
PUAN SIRALAMASI
3’üncü gurupta 24’üncü hafta maçları sonrasında lider değişmezken, Sakaryaspor yeniden 2’inci sıraya yükseldi, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ise bir basamak aşağı inerek 3’üncü sıraya indi. 44 puanlı Ankara  Demirspor’Un lider olduğu gurupta, Sakaryaspor 42 puanla 2, 41 puanlı Anadolu Üsküdar 1908 3, 38 puanlı iki takımdan Beylerbeyispor 4, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 5’inci sırayı aldı. 36 puanlı iki takımdan Sİlivrispor artı 3 averajla 6, Erzurumspor ise artı bir averajla 7’inci sırada kaldı. Erzurumspor ile sahasında berabere kalan Van B.B. ise 33 puanla 8’inci sırayı aldı.
12’İNCİ ADAM BU HAFTA OLMAYACAK
Van Büyükşehir Belediyespor maçında şanssız biçimde 2 puan kaybeden Erzurumspor gelecek hafta Çarşamba günü gurupta 25 puanla 15’inci sırada olan ve bu hafta Ankarademirspor beraberliğiyle moral kazanan Etimesgut Belediyespor ile evinde, karşılaşacak. Erzurumspor küme düşmemek için mücadele veren Etimesgut Belediyespor maçında taraftarsız oynayacak.
HAFTANIN MAÇI ANKARA’DA OYNANACAK
25’inci haftada, şansla son dakika golünü bulan 2’inci sıradaki Sakaryaspor deplasmanda 11’inci sırada bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynarken,haftanın maçında  lider Ankarademirspor 4’üncü sıradaki Beylerbeyispor ile evinde karşılaşacak. 3’üncü Anadolu Üsküdar 1908 13’üncü Bergama Belediyespor, 5’inci sıradaki Kaharamanmaraş 18’inci İstanbul Güngörenspor,  6’ıncı Silivrispor ise 8’inci Van Büyükşehir Belediyespor ile  evinde oynayacak.
 
HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI
Orhangazispor - Kahramanmaraş B.Ş.B. : 0-3
Balçova Yaşam Spor - Kayseri Şekerspor : 1-3
İstanbul Güngörenspor - Erzin Belediyespor : 2-2
Van B.BS - Erzurumspor  : 1-1
Bergama Belediyespor - Silivrispor : 3-3
Etimesgut Bld. Spor - Ankara Demirspor : 0-0
Beylerbeyispor - Bayburt Grup Özel İdare : 1-0
Sandıklıspor - Ayvalıkgücü Bld.Spor : 0-0
Sakaryaspor A.Ş.- Anadolu Üsküdar 1908 Spor : 1-0
25.HAFTA  MAÇ PROGRAMI
Silivrispor - Van B.BS.
Erzin Belediyespor - Balçova Yaşam Spor
Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Bergama Belediyespor
Kayseri Şekerspor - Sandıklıspor
Erzurumspor - Etimesgut Bld. Spor
Bayburt Grup Özel İdare- Orhangazispor
Ayvalıkgücü Bld.Spor - Sakaryaspor A.Ş.
Ankara Demirspor - Beylerbeyispor
Kahramanmaraş B.Ş.B. - İstanbul Güngörenspor

Editör

Son Güncelleme: 07.03.2015 18:36
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporVan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.