SİNİR SİSTEMİM BOZULDU

“Çocuklara kızamıyorum. Çünkü doksan dakikada rakibi kalemize yanaştırmadılar” diyen, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un hocası Taşkın Güngör, kaçan yüzde yüzlük goller nedeniyle sinir sisteminin bozulduğunu söyledi.

22 Ocak 2013 Salı 09:14
 SİNİR SİSTEMİM BOZULDU
Nurullah PALA - Furkan NEHRİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Maltepespor maçının yankıları sürüyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda yüzlerce Erzurumlu desteği ile Maltepespor ile karşılaşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Darıca ile Gümüşhane’nin berabere kaldığı ve Kahramanmaraş Belediyespor’un da mağlup olduğu haftada puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Mavi-beyazlı ekipte Teknik Direktör Taşkın Güngör içini gazeteniz Pusula’ya döktü. Tecrübeli çalıştırıcı, rakipleri karşısında doksan dakika boyunca üstün bir futbol oynadıklarını ve yüzde yüzlük gol şanslarını kendi elleri ile geri teptiklerini belirtti. Güngör, “Oyuncularıma kızamıyorum. Çünkü müthiş mücadele ettiler ve müthiş bir futbol oynadılar. Yüzde yüz goller kaçırdık. Buna şanssızlıklı mı desek? Başka bir şey mi desek? Anlamıyorum. Diğer maçlarda da hep böyle puanlar kaybettik. Onlarca gol pozisyonunu değerlendiremedik. O kaçırdığımız golleri atmış olsaydık. Bunun ligin en tepesinde biz olacaktık. Maltepe maçında sinir sistemim bozuldu. Boş kaleye vuruyoruz, top adamların bir yerine vurup dışarı gidiyor. Çok şanssız bir günümüzdeydik. Yine de deplasmandan puanla döndüğümüz için alının bir puan da puandır. Bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum”dedi.
GÜMÜŞHANE MAÇINA FİNAL GÖZÜ İLE BAKIYOR
Mavi-beyazlı kulübün Teknik Direktörü  Taşkın Güngör, hafta sonu Kazım Karabekir Stadı’nda oynayacakları Gümüşhane maçına final gözü ile baktıklarını belirterek, “Gümüşhane bu sezon çok iyi bir çıkış yaptı. İyi de bir kadroları var. Bizde çok iyi bir takımız. Onun için Erzurumlu futbolseverler bu hafta sonunda kıran kırana geçen bir maç izleyecek. İnanıyorum ki, bu maçı kazanıp, yolumuza devam edeceğiz. Zirve yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bu ligde daha oynanmamış 16 maç var ve üç puanlı sistemde her an her şey değişebiliyor. Biz bu dönemde en asgari puan kaybı ile mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracağız. Hafta sonunda evimizde oynayacağımız Gümüşhanespor maçı için şimdiden tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Gümüşhane ile final niteliğinde bir müsabaka oynayacağız. İnanıyorum ki, kazanan takım biz olacağız” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 22.01.2013 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-01-24 22:09:14

takımımız taraftarların sebep olduğu saha olayları nedeniyle para cezası almıştır