Sıkı tutun kaleler uçmasın!

Sıkı tutun kaleler uçmasın!

admin
admin
28 Mayıs 2019 Salı 14:11
Sıkı tutun kaleler uçmasın!

Vedat REFAYELİ

Ne zaman fırsatım olsa 3 Temmuz stadı gittiğim, hele de futbol maçları oynanıyorsa izlemelere doyamadığım yerlerden biridir. Arkadaşlarım Dilaver Canlar ve Murat Yiğit ile geçen hafta içinde gittiğim statta 11 ile 13 yaş arası miniklerin katıldığı Şenlik Liginde bir maçı seyrettim, inanılmaz keyif aldım.

Futbol İl Temsilciliğince organize edilen şenlik liginde yüzlerce minik, ilerisinde büyük futbolcu olma adına inanılmaz mücadele örnekleri sergiliyordu. Bazı velilerin de tribünden izledikleri bu maçlarda meşin yuvarlağın peşinde koşan miniklerin heyecanları görülmeye değerdi.

Yapay çim üzerinde ve standart kaleler olduğu halde gerçekleşen maçlarda başarılı olan takım ve sporculara 1 Haziran’da törenle madalya verilecek. Bu arada biz bir maçı izlerken rüzgarın şiddetini artırması sebebiyle taşırır vaziyetteki kalelerden biri yere düştü.

Minikler için tehlike oluşturan bu durum görevlileri acil tedbir almaya zorladı. Biri saha amiri dört görevlinin, her iki kalenin rüzgardan savrulup yere düşüp bir sakatlığa sebebiyet vermemesi için maçın bitimine kadar kale direklerini tutup oyunun o şekilde devam edilmesini sağlamaları ilginç görüntü oluşturdu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.