ŞAMPİYON CİRİTÇİLER VALİ ALTIPARMAK’I ZİYARET ETTİ

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Batmanda düzenlenen Türkiye Atlı Cirit müsabakalarında birinci olan Aziziye Akıncılar Atlı Spor Kulübü makamında kabul etti.

12 Aralık 2013 Perşembe 17:04
ŞAMPİYON CİRİTÇİLER VALİ ALTIPARMAK’I ZİYARET ETTİ
Ziyarette Kulüp Başkanı Atilla Gezmiş ile sporcularla bir süre sohbet eden Altıparmak, cirit sporunun oynanma şekli, kuralları ve kulüpte gençlerin ilgisi hakkında bilgi aldı.

Kulübün Batman'da düzenlenen Türkiye Atlı Cirit Final müsabakalarında birincisi olmasından dolayı başkana ve sporcular teşekkür eden Altıparmak, "Aldığımız birincilik beni fazlasıyla memnun etti. Karşılaştığınız takımlara arasında güçlük rakipleriniz var Uşak gibi. Dolayısıyla bizim Erzurum olarak bu başarıyı elde etmemiz, fevkalade önemli. Alınan bu başarıyla ciritin hangi şehre ait olduğunu da göstermiş oldunuz" dedi.

Cirit sporunu genelde yaşı büyük olan sporcuların tercih ettiği bilgisinin olduğunu söyleyen Altıparmak, şunları kaydetti: "Cirit sporunu gençlerimiz arasında daha yaygınlaştırmamız lazım. Buruda görüyorum ki bu başarıyı genç sporcularımız kazanmış. Böyle geçlerin bu takımda yer alması beni fazlasıyla memnun etti. Bana anlatılan genelde hep yaşlılar cirit oynuyor. Gençler ilgilenmiyor deniliyordu. Onunda bertaraf edildiğini gördük. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

Şampiyon Ciritçilerin Vali Altıparmak'ı ziyaretinde Aziziye Kaymakamı Zafer Öz'de hazır bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 12.12.2013 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.