RİNGTE SEÇİM HEYECANI

Türkiye Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulu 21 Ekim Pazar günü Ankara’da yapılacak. Zorlu seçim öncesinde Erzurumlu olan Mevcut Başkan Eyüp Gözgeç ile Bursalı Fuat Alparslan, Federasyon Başkanı olmak için yarışacak.

19 Ekim 2012 Cuma 10:32
RİNGTE SEÇİM HEYECANI
Erzurumlu olan deneyimli spor adamı Eyüp Gözgeç, güven tazeleyip, üçüncü kez Federasyon başkanlığı koltuğuna oturmak istiyor. Rakibi Fuat Alparslan ise ilk kez Federasyon başkanı olmak için Boks delegesinin karşısına çıkacak. Zorlu yarış öncesinde Erzurumlu olan Eyüp Gözgeç, artık seçimin son çalışmalarını yaparken, listesini de netleştirmiş durumda. Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Anadolu’nun dört bir yanını dolaşarak 21 Ekim’de yapılacak olan Federasyon Başkanlığı seçimleri öncesinde tüm projelerini ve federasyon başkanlığı dönemindeki yaptığı icraatları anlattı. Gözgeç, “Biz seçime hazırız, İnşallah Pazar günü de mahcup olmayacağız. Tüm boks camiasına ve delegelere güveniyorum” dedi.

BOKSA ÇAĞ ATLATTIK
“20 yılda yapılamayanları ve 100 yılda yapılamayan tesisleri yaptık” diyen Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi. Türk Boksuna çağ atlattıklarının altını çizen, Gözgeç, artık, camiada herkesin her şeyi bildiğini belirtti. Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç,"Bu federasyonda tereciye tere satılmaz. Boksu idare edenler, boksun gelişimini sağlayanlar ve boksa hizmet eden insanların içinde olduğum süreçte hiçbir gram yalan, yanlış tek bir söz kullanmam mümkün değil. Boksun, temiz yüzünü kirletmiş, bir nevi adaletsiz, bir nevi insafsız insanların ayakları altındaki bu spor dalını temizlememiz lazımdı. Biz bunu yaparken, bazı insanların canını yaktığımız için hedef haline geldik. Olmadık iftira, yalan söylediler. Bunun tek bir amacı vardı. Bölüşemediğimiz makam, devletin verdiği para ve şöhret hırsıydı. Devraldığımızda müsabakalar yapılmadan şampiyonları belli olan, 700 bin lira borcu bulunan ve 2012'ye borçsuz giren federasyona sahibiz. Yaptığımız çalışmalarla tüm yetkililerden ve kamuoyundan alkış ve destek görüyoruz. İnanıyorum ki, Pazar günü de seçimi kazanarak, başarımızı perçinleyeceğiz” diye konuştu.
Bu arada Erzurum’dan ve Doğu Anadolu Bölgesinden bir çok spor kulübünün delegesi, Eyüp Gözgeç’e destek vermek için Ankara’ya hareket etti. Boks camiası, Gözgeç’in yeniden federasyon başkanlığını kazanmasını için çalışma yapacak.

Editör

Son Güncelleme: 19.10.2012 11:52
Anahtar Kelimeler:
RİNGTE SEÇİM HEYECANI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.