POTANIN KALBİ ERZURUM’DA ATIYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Kulüplerarası Genç Bayanlar Anadolu Basketbol Şampiyonası başladı.

24 Nisan 2013 Çarşamba 17:40
POTANIN KALBİ ERZURUM’DA ATIYOR
Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan maçlar kıran kırana geçerken, sekiz takım müsabakalarda mücadele ediyor. İki grupta oynanan maçlarda A Grubu’nu 55 Gençlikspor, Ünye Basketbol Spor Kulübü, Manisa Turgutlu Spor Kulübü ve Tarsus Belediyespor Kulübü oluştururken, B Grubu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Eskişehir Gençlikspor Kulübü, Hatay Şirince Spor Kulübü ve Şanlıurfa Harran Spor Kulübü yer alıyor.

Dört gün sürecek olan şampiyonada Anadolu Şampiyonu belli olacak. Kazım Karabekir Spor Salonu’nda günde dört maç oynanıyor.

Editör

Son Güncelleme: 24.04.2013 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.