PALANDÖKEN’DEN SÜPER BAŞLANGIÇ

Erzurum Birinci Amatör Kümede şampiyonluğa soyunan Adem Çağlayan yönetimindeki Palandökenspor, güçlü rakibi Yolspor engelini 2 golle aşarak sezona süper bir başlangıç yaptı.

31 Aralık 2012 Pazartesi 11:12
PALANDÖKEN’DEN SÜPER BAŞLANGIÇ

Nurullah PALA
Erzurum Birinci Amatör Kümede ilk haftanın ikinci gününde Palandökenspor, Yeni Sentetik Sahada Yolspor ile karşı karşıya geldi. Maça gerek Adem Çağlayan yönetimindeki Palandökenspor, gerekse Engin Deniz yönetimindeki Yolspor oldukça iddialı başladı. Ancak doksan dakikanın sonunda gülen takım Palandökenspor oldu. Nefesleri kesen maçın orta hakemliğini Serhat Hattatoğlu yaparken, yardımcılıklarını Hakan Eygü ve Ünal Doğru gibi iki tecrübeli hakem yaptı. Soğuk bir havada oynanan maça hızlı başlayan Palandökenspor tecrübeli yıldızı Yücel Karakoç’un attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından Evren skoru 2-0’a taşıdı. Bu golden sonra başka gol olmayınca karşılaşma 2-0 Palandökenspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Antrenörler Adem Çağlayan, Yaser Taşkesenlioğlu ve Turgay Yıldız yönetimindeki Palandökenspor, lige üç puanlı bir başlangıç yaptı. Yolspor ise sezonu yenilgi ile başlamanın üzüntüsünü yaşadı.

ILICA’DA SESSİZ BAŞLANGIÇ
Erzurum Birinci Amatör Küme’nin ilk haftasının kapanış maçı Aziziye İlçesi Orhan Tavlı Stadı’nda oynandı. İdmanocağı Belediyespor, kendi evinde Palandöken Belediyespor ile karşılaştı. Birinci Amatör Kümenin iki yeni takımının doksan dakikalık mücadelesinden gol sesi çıkmadı. İdmanocağıspor ve Palandöken Belediyespor 0-0 biten maçtan sonra birer puanı razı oldu.

Editör

Son Güncelleme: 31.12.2012 11:14
Anahtar Kelimeler:
Palandökenspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.