Osman’ı Feyyaz Uçar da çok istemiş!

admin
admin
01 Ocak 2019 Salı 13:25
Osman’ı Feyyaz Uçar da çok istemiş!

Vedat REFAYELİ

M.Emin Polat ile birlikte Orduspor’a kiralık olarak gönderilen Erzurumsporlu Osman’ı isteyenlerden biri de Van Büyükşehirspor’un eski teknik direktörü Feyyaz Uçar olmuş.

Bir süre önce görevinden istifa eden ve şu an boşta olan Feyyaz Uçar, Erzurum teknik patronu eski takım arkadaşı Mehmet Özdilek’den defalarca ‘’Osman’ı bana ver’’ demesine rağmen hep olumsuz cevap almış. Defalarca telefonda Osman’ı isteyen Uçar, her defasında da Özdilek’in Hayır cevabı ile karşılaşmış.

Onca ısrarlı telefonuna rağmen eski takım arkadaşına Osman’ı vermeyen Özdilek, oyuncuyu sonunda boş bırakmış ve o da kendisini isteyen kulüplerden olan Orduspor’da karar kılmış. Ancak edindiğim bilgiye göre Osman’ın serbest kalması tam da Feyyaz Uçar’ın Van’dan ayrıldığı güne denk gelmiş.

Hal böyle olunca da Osman’a Ordu yolu görünmüş, istense bile Van olmamış!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.