OKAN ŞİMŞEK TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Tuzla Belediyespor adına dövüşen Erzurumlu Taekwondoculardan Okan Şimşek Büyük Erkeklerde 74 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Avrupa vizesi aldı. Ömer Faruk Şimşek ise şansını Milli takım seçmelerinde deneyecek.

28 Şubat 2013 Perşembe 16:50
OKAN ŞİMŞEK TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Erzurumlu taekwondocuların başarısı sürüyor. Antalya’nın Alanya ilçesinde 18-24 Şubat 2013 tarihlerinde yapılan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda İstanbul Tuzla Belediyespor’da spor yaşantısını sürdüren Okan Şimşek 74 kiloda Türkiye şampiyonu olarak İspanya’da yapılacak olan Uluslar arası Opens Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Üst üste yedi maç kazanarak altın madalya kazanan Milli sporcu şimdiden hedefini şampiyonluk olarak belirledi. 58 kiloda tatamiye çıkan Ömer Faruk Şimşek ise madalya maçını kaybetti. Ancak Teknik Komitenin özel isteği üzerine Milli takım seçmelerine katılma hakkını elde etti. Milli sporcular Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Antrenör Abdullah Tortumlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, başarılı taekwondocuları tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2013 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.