NARMANSPOR : 14 - İSTANBUL BUZ KORSANLARI :7

Narmanspor Bayan Buz Hokeyi takımı Türkiye Bayan Buz Hokeyi 1. Liginde Erzurum'da yaptığı ilk maçında İstanbul Buz Korsanları Bayan Hokeyi takımını 14-7 yendi.

24 Şubat 2013 Pazar 15:03
NARMANSPOR : 14 -  İSTANBUL BUZ KORSANLARI :7
Erzurum'da gerçekleşen buz hokeyi karşılaşmasını Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Narmanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Ruşen, Narman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ercan Çelik, ve çok sayıda taraftar izledi.

Büyük çekişmeli geçen buz hokeyi maçında Narmansporun Kanada’dan transfer ettiği Brıttany Marıe Mccabe 9 gol atarken diğer 3 golü Betül Taygar, 2 golü ise Fulya Yurt attı. Karşılaşmanın ardından sahada Bayan Buz Hokeyi takımıyla halay çeken Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz, "Türkiye Bayan buz Hokeyi 1. Liginde 8 takımın katıldığı ligde ilk maçımızdı çok çekişmeli ve heyecanlı bir maç oldu. Takımımız İstanbul Buz Korsanları takımını 14’e 7 yendi. Biz kulüp olarak elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra sıra onlarda tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçta bizleri yalnız bırakmayan tüm seyircilere teşekkür ediyorum. Ayrıca yarınki maçımıza tüm spor severleri bekliyorum" dedi.

Sporcuları yalnız bırakmayan ve Narmanspor'a desteklerini esirgemeyen Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen'de, "İlçemiz adına gurur duydum. Maçı soluksuz izledim çok heyecanlı bir maç oldu ve maçı biz kazandık. Teknik yönetime ve sporculara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 24.02.2013 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.