MİLLİ ATLET ELVAN'IN ERZURUM KAMPI SÜRÜYOR

Milli atlet Elvan Abeylegesse, Erzurum Palandöken’de kamp çalışmalarını sürdürüyor.

21 Haziran 2012 Perşembe 17:35
MİLLİ ATLET ELVAN'IN ERZURUM KAMPI SÜRÜYOR
Türkiye'nin atletizmdeki gururu olan ve Pekin Olimpiyatları'nda Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran Elvan Abeylegesse, kamp için yine deniz seviyesinden bin 850 rakımlı Erzurum'u seçti. Erzurum'daki Palandöken Dağı'nda 15 gün önce kampa girdiğini belirten ve çalışmalarının çok iyi geçtiğini vurgulayan Abeylegesse, "Takımda yer alan diğer sporcu arkadaşlarımla birlikte buradaki çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız en iyi şekilde olimpiyata hazırlanmak. Benim en büyük hedefim yapılacak olan 10 bin metre baraj yarışlarını geçebilmek. Bir ay içerisinde yapılacak olan 10 bin metre baraj yarışlarını geçersem zaten Londra Olimpiyatları'nda başarılı sonuçlar elde edeceğime inanıyorum" diye konuştu.
Elvan Abeylegesse, kampta sabah ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yaptığını, serin ve temiz havası nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda kamp merkezi olarak Erzurum'u seçtiğini söyledi. Haftada ortalama 180 kilometre koştuğunu ifade eden Elvan Abeylegesse, Erzurum'da kamp yaptığı sürede tekrar eski formunu yakalayacağına inandığını belirtti. Abeylegesse, şunları söyledi:
"Toparlanarak eski formuma kavuşmayı amaçlıyorum. Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmek ve en güzel başarılara imza atarak geçmişteki güzellikleri, yeniden yaşamak hedefim. Sakatlığım nedeniyle çok zaman kaybettim. Kaybolan bu zamanı telafi ederek, Türkiye'nin özlediği başarılara yeniden imza atmak istiyorum”

Editör

Son Güncelleme: 21.06.2012 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.