HENTBOL TAKIMINDAN ANLAMLI ZİYARET

Erkekler Hentbol 1. liginde mücadele eden Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü Hentbol takımı, Hüseyin Hüsnü Tekışık Orta Okulu’nu ziyaret ederek örnek bir davranışta bulundu.

17 Kasım 2012 Cumartesi 12:49
HENTBOL TAKIMINDAN ANLAMLI ZİYARET

Erzurum ekibi, Bingöl deplasmanından dönerken yol güzergâhında bulunan Karlıova’da Hüseyin Hüsnü Tekışık Orta Okulu’nu ziyaret etti. Oyuncular, burada öğretmenlik yapan Erzurumlu olan Beden Eğitimi Öğretmeni Sinem Öztemir ve öğrencileri ile sohbet etti. Antrenör Ali Erzurumluoğlu, “Eski öğrencimiz olan Sinem Öztemir’in görev yaptığı okulu ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duyduk” dedi. Hüseyin Hüsnü Tekışık Orta Okulu Müdürü Özkan Bingöl’de komşu il Erzurum’un 1. Ligteki Hentbol takımı Atatürk Ünicersitesi’nin okullarını ziyaret etmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, hentbol takımına ligde başarı dileğinde bulundu. Okul Müdürü Bingöl, “Öğrencilerimizin üniversiteli ağabeylerini bu ziyaret ortamında görmeleri onlara anlattığımız gelecek ilgili planlarının ne olduğunu görmeleri açısından çok güzel oldu. Atatürk Üniversitesi ne bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Beden Eğitim Öğretmeni Sinem Öztemir ise “Bu anlamlı ziyaret benim için çok sürpriz oldu. Hem mezun olduğum Üniversitemin oyuncuları ve okul yıllarımdaki hocamın ziyareti bana ve öğrencilerime çok heyecan verdi. Öğrencilerimin de ziyarette bulunan Atatürk Üniversitesi Takım oyuncuları gibi ileride iyi Fakülte kazanmaları ve memleketimize hayırlı insanlar olmalarını temenni ediyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 17.11.2012 13:00
Anahtar Kelimeler:
Hentbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.