FUTSAL AVRUPA ELEMELERİNE KÖTÜ BAŞLADIK

Erzurum'da düzenlenen 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası ana eleme turu 7. Grup maçlarında Türkiye Milli Takımı ilk maçında Slovenya'ya 5-3 yenildi.

27 Mart 2013 Çarşamba 23:09
FUTSAL AVRUPA ELEMELERİNE KÖTÜ BAŞLADIK
Erzurum Buz Arena Salonu'nda yapılan futsal karşılaşmalarının ilkini Vali Sebahattin Öztürk ile birlikte yaklaşık 2 bin kişi izledi. Maçın ilk golü Slovenya'dan geldi. Buz Arena'da başlayan eleme maçlarında Türkiye Milli Takımı, rakibine oranla sönük başladığı maçın 10 ve 11. dakikalarında kalesinde iki gol gördü.
Rakibin baskılı oyununu seyircinin desteği ile kıran Türkiye Milli Takımı 14. dakikada Cem ve 20. dakikada Yasin'in ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 2-2 berabere tamamladı.
Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Türkiye Milli Takımı 22. dakikada Kenan'nın ayağından bulduğu golle 3-2 öne geçti. Bu golün ardından, Slovenya Milli Takımı kalemizde baskı kurarak üst üste bulduğu 3 golle, maçı 5-3 kazandı.

MAÇA İYİ BAŞLAYAMADIK
Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Ömer Kaner, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, eleme turunda ilk maçların büyük önem taşıdığını söyledi.
Her iki takımında galip gelebilmek için mücadele ettiğine dikkat çeken Kaner, şöyle konuştu:
''Maça iyi başlayamadık. Rakibin baskılı oyunu karşısında ilk dakikalarda güzel bir oyun sergileyemedik fakat ilk yarının sonunda yakaladığımız pozisyonlarda bulduğumuz gol takımı hırslandırdı. İkinci yarının hemen başında bulduğumuz golün ardından . golü bulsaydık sonuç farklı olurdu. Ayrıca gurbetçi futbolcularımızın takıma büyük katkısı oldu. Bugün sahada onların performansını hepimiz gördük. Zaten milli takımı onların sayesinde oluşturduk. Elem maçlarından önce 3 futbolcumuz sakatlanmasaydı bugün skor farklı olabilirdi. Oyuncularım ilk kez bu kadar seyirci önünde oynadı bu nedenle çok heyecanlandılar.''

UKRAYNA İNGİLTERE'YE GO OLUP YAĞDI: 7- 0

2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası ana eleme turu 7.Grup maçında Ukrayna, İngiltere'yi 7-0 yendi. 
Erzurum Buz Arena’da dün oynanan günün ikinci karşılaşmasında Ukrayna, İngiltere’yi 7-0 yendi. Günün ilk karşılaşmasında ise Türkiye, Slovenya’ya 5- 3 yenilmişti.

Bugün 7. Grup'ta Türkiye-İngiltere, Slovenya-Ukrayna maçları oynanacak.

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2013 08:56
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTürkiyeFutsal 2014
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nasıl iyi başlayasın ki 2013-03-28 08:06:17

ilk kez bu kadar seyirci önünde oynadık demiş antrenör.tük milli takımın antrenörü ve oyuncusunun böyle komik bir sebebi olamaz.milli takım oyuncusu çok farklıdır bu gibi şeyleri aşmıştır. tff baştan aşağa yanlış kişiler tarafından yönetiliyor ve adamcılık ön planda..antrenöründen futbolcusuna adamcılık almış başını gidiyor.yazıklar olsun