FAİK DEMİR MUCİZESİ

Geçen yıl son sırada aldığı Büyükşehir Belediyespor’u play off hattında kadar çıkaran, ancak son iki maçta play offu kaybeden Teknik Direktör Faik Demir, bu sezon da Siirt’in kurtarıcısı oldu.

07 Mayıs 2013 Salı 23:15
FAİK DEMİR MUCİZESİ
Nurullah PALA

Geçen yıl Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un kurtarıcısı olan Teknik Patron Faik Demir, bu kez de Siirtspor’un kurtarıcısı oldu. Demir ekibi ile son onbir haftada görev aldığı Siirtspor’da bir mucizeye imza atarak, takımını ligde tutarken, ligi 13. Sırada bitirmesini sağladı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un eski hocası Hasan Çelik’le göreve başlayan Güneydoğu temsilcisi Siirtspor, Çelik’le yollarını 19. Hafta sonunda ayırdı. Çelikten boşalan koltuğa oturan Ufuk İskender de dört maç sonra Siirtspor’dan ayrılmak zorunda kaldı. Daha sonra Siirtspor Başkanı Zekeriya Batgı, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da başarılı olan Faik Demir’i takımın başına getirdi. 23. Haftada Siirtspor’da işbaşına gelen Teknik Direktör Faik Demir, takımına 11 maçta 23 puan toplattıran teknik adam olarak tarih yazdı.
Bu kez de Siirt’i kurtardı
Ligde 23 maçta sadece 16 puan toplayan ve ligin dibine demir atan Siirtspor, Teknik Direktör Faik Demir’in göreve gelmesinin ardından bir anda 11 maçta bir mucizeye imza atarak, 23 puan topladı. 11 maçlık periyotta 3. Lig 1. Grupta puan lideri oldu. Ligi de 39 puanla 13. Sırada bitiren Güneydoğu temsilcisi, kısa süredeki başarısı ile tüm spor kamuoyunun dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Teknik Direktör Faik Demir’in mucizevi bir şekilde kurtardığı ve ligi 13. Sırada bitirmesini sağladığı Siirtspor’da bayram sevinci yaşanıyor.
Başkan devam ederse o da devam edecek
Ekibi ile birlikte 11 maçlığına Siirtspor’a imza atan Teknik Patron Faik Demir, Siirt’ten dün ayrılırken, Sarı-mavili kulübe adeta açık kapı bıraktı. Siirtspor Başkanı Zekeriya Batgı ile el sıkışıp helalaşarak ayrılan Teknik Direktör Faik Demir, “Devam edecek misiniz?” sorusu üzerine, “Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz bize katkılarımızdan dolayı teşekkür ettiler. Kulüp Başkanımız ‘Ben devam edersem, sende devam edeceksin’ dedi. Bizde şimdilik Gaziantep’e dönüyoruz. Zaman her şeyin ilacı.  Bakalım, zaman neyi gösterecek. Her şeyin hayırlısı” dedi. Teknik Direktör Faik Demir, sezon ortasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan gönderilen ve daha sonra Siirtspor’a imza atan Musa Ballı’nın da takıma önemli katkı sağlayan futbolculardan biri olduğunu söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 07.05.2013 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehdı 2015-10-12 13:31:15

Bu adam futbol ıcn cok onenlı ben erzurumdan tanıyorum bu adam ıyı yerlere gelmelı yolun acık olsn faık demır

Avatar
ertugrul 2015-01-17 21:55:32

faik hoca antepde kişilik olarak en on planda bu adamın yeri bulundugu yer degil daha ust seviyededir hocanın yolu acık olsun allah yardımcısı olsun cok basarılı ve cok iyi bi insan

Avatar
mehmet şirin 2013-08-16 14:45:29

adam imparator cokkk tercübeli işini biliyo seviyo belli faik demir krallll adamm hocalıgından ziyade kişiligide ön planda

Avatar
ercan 2013-08-16 14:44:28

bu adam işi biliyot