ERZURUM’DA RAFTİNG KURSU

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Rafting 2.Kademe Yardımcı Antrenör Kursu Erzurum’da yapılıyor.

19 Kasım 2012 Pazartesi 09:28
ERZURUM’DA RAFTİNG KURSU

Erzurum’da Rafting Antrenör Kursu heyecanı yaşanıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından Rafting Antrenör Kursu açıldı. Erzurum’da ikincisi açılan 2.Kademe Rafting Yardımcı Antrenör Kursu’na 13 kursiyer katılıyor. Yardımcı Antrenör Kursu’na katılan adaylar teorik dersleri Kule Otel Konferans Salonu’nda görürken, uygulama eğitimlerini Atlama Kuleleri’nin suni kar yağdırma göletinde yapıyor. Rahman Murat Türkmen, Rafting 2. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu’nun Çetin Bayram’ın girişimleri ile Erzurum’da açıldığını belirterek, Kursa Eğitmen olarak Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu’ndan Kanat Karamürsel, Savaş İzmirli ve Bilal Çağlayan’ın katıldığını söyledi. Erzurum’da 12 gün sürecek olan Rafting 2. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu’nun çalışmalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da ziyaret etti. Çintimar, kurs görevlilerinden çalışmalar hakkında bilgi alarak, antrenör adaylarına başarı dileğinde bulundu. Rafting sporunun Türkiye’de her geçen gün daha da geliştiğine ve büyük bir ilerleme kaydettiğine değinen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar, “Böylesi bir kursun ilimizde düzenlenmesinden son derece mutluyuz, Adayların pratik uygulamaları için kule ve dağ manzaraları suni kar yağdırma göletini tercih etmeleri de sevindirici. İnanıyorum ki, 13 adayda kursu başarı ile geçip, rafting sporuna antrenör olarak katkı sağlayacaklar” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.11.2012 09:30
Anahtar Kelimeler:
Rafting
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.