Dadaş lidere diş geçiremedi

​​​​​​​BB Erzurumspor üç topunun direklerde patladığı maçta Bereket Sigorta Ümraniyespor’a 2-0 mağlup oldu.

admin
admin
15 Eylül 2021 Çarşamba 07:06
Dadaş lidere diş geçiremedi

Ev sahibi ekipte kaptan Mustafa Yumlu son dakika kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

TFF 1. Lig'in 5. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor evinde lider Ümraniyespor ile karşılaştı. Müsabakadan deplasman ekibi 2-0’lık skorla galip ayrıldı.

Mavi-beyazlı takımda Gökhan Alsan, Eren Tozlu ve Martin Hasek’in topları direkten döndü. Üç topu direkten dönen Dadaşlar büyük bir şanssızlık yaşadı.

TFF 1. Lig'in 5. haftasında lider Bereket Sigorta Ümraniyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 yenerek puanını 15'e yükseltti.

Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip 45. dakikada Onur Ayık ile öne geçti. 90. dakikada Yonathan del Valle karşılaşmanın sonucunu belirleyen golü attı: 0-2.

Maçın 90. dakikasında ev sahibi takımdan Mustafa Yumlu kırmızı kart gördü.

Ligde oynadığı 5. maçını da kazanan Ümraniyespor 15 puanla zirvedeki yerini korudu. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 9 puanda kaldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporümraniye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.