ÇOCUKLARA ÇOK YÜKLENDİK

Erzurum kampında yoğun bir çalışma yaptıklarının altını çizen Teknik Patron Güngör, “Ligde rahat etmemiz için çocuklara Erzurum kampında çok yüklendik ve yükleme yaptık. Bolu’daki hazırlık kampımız ise daha çok teknik taktik ve maç şeklinde olacak” dedi.

01 Ağustos 2012 Çarşamba 15:00
ÇOCUKLARA ÇOK YÜKLENDİK
Nurullah PALA haberi...
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Erzurum’u temsil edecek olan Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Patron Taşkın Güngör, ilk etap kampını gazeteniz Erzurum Hakimiyete değerlendirdi. Yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini ve futbolculara iki hafta boyunca yükleme idmanları yaptırdıklarını söyledi. Güngör, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun destekleri ile Erzurum’da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu kampta iki de hazırlık maçı oynadık. Refahiyespor ile oynadığımız iki hazırlık maçında da eksilerimizi, artılarımızı görüp değerlendirme şansı bulduk. Ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum ki, çok yoğun bir kamp dönemi geçirdik ve futbolcularımıza aşırı derecede yükleme yaptık” dedi.
YİRMİ DOKUZ İDMAN İKİ MAÇ YAPTIK
Erzurum kampının çok zorlu ve yorucu geçtiğine işaret eden Teknik Direktör Taşkın Güngör, ilk etap kampında tam 29 antrenman, iki de hazırlık maçı yaptıklarını söyledi. Güngör, “Takımım fizik olarak hazır hale geldi. Artık Bolu kampına odaklandık. Bolu Koru otelde Cumartesi günü ikinci etap kamp çalışmalarına start vereceğiz. Burada bol bol hazırlık maçları yaparak, teknik ve taktiğe dayalı antrenmanlar yapacağız” dedi. Mavi-beyazlı takımın hocası Erzincan Refahiyespor ile iki hazırlık maçı oynadıklarını ve bu maçlarda eksileri artıları tespit ettiklerini söyledi.
BİZE ÜÇ OYUNCU LAZIM
Büyükşehir Belediyespor’un geçtiğimiz sezonki kadrosunda çok az ismin kendileri ile yola devam ettiğine işaret eden Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Yeni bir takım kurduk, bu takımın tüm artılarını eksilerini tespit ettik. Bu takıma üç futbolcu daha gerekli ve bu fikrimi yönetimimize ilettim. İnanıyorum ki, bir sol açık, bir pasör ve bir de forvet oyuncusu alacağız. İnanıyorum ki, Bolu kampını tam kadro ile yapacağız ve 9 Eylülde kendi evimizde oynayacağımız Maltepespor maçına tam kadro ile çıkacağız” dedi.
BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN KURUMSAL KİMLİK
Altı sezon Süper Lig’de çalıştığını ve Gaziosmanpaşa ile İnegölspor’da büyük bir başarı yakaladığına işaret eden Büyükşehir’in hocası Taşkın Güngör, “Şampiyonluk çok güzel bir duygu, ancak şampiyonluktan daha önemlisi, bir kuruma, kimlik ve kurumsallık kazandırmak gerekir. Ben çalıştığım bütün kulüplerde önceliği kurumsallığa verdim. Sonunda da hem kurumsal kimlik kazandık, hem de şampiyonluklar yaşadık. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un da kurumsal bir kimlik kazanması için üzerime düşen görevi yapacağım, zaten bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler, Kulüp Başkanımız Saim Özakalın ve yöneticilerimizde seferber olmuş durumda. Türkiye’nin bir çok üst düzey kulübünde olmayan tesislerimizi baştan ağaya yenilediler. İnanıyorum ki, kulübün önündeki sahaların sorununu da çözdüğümüzde çok güzel bir hava ve çalışma ortamı yakalamış olacağız” diye konuştu.
Mavi-beyazlı takımın teknik patronu Taşkın Güngör, orta sahanın kurmayı Cabir Coşar’ın ayak tırnaklarında yaşadığı sakatlık nedeniyle son günlerde idmana çıkmadığı için Refahispor ile oynanan ikinci hazırlık maçında takımdaki yerini alamamasının eksikliğini de hissettiklerini belirtti. Güngör, “Cabir’in ufak tefek sakatlığı da geçti. Bolu’da tam kapasite ile çalışacak” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 01.08.2012 15:23
Anahtar Kelimeler:
ÇOCUKLARA ÇOK YÜKLENDİK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.