BUZ PATENİ FEDERASYONU YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI YAPTI

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Dilek Okuyucu başkanlığında yönetim kurulu toplantısını yaptı.

22 Haziran 2014 Pazar 15:40
BUZ PATENİ FEDERASYONU YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI YAPTI
Kısa bir süre önce Ankara’da yapılan kongreyle Türkiye Buz Pateni Federasyonu başkanlığına seçilen Dilek Okuyucu, yönetim kuruluyla bir araya gelerek Dedeman Ski Lodge Otelinde toplantı düzenledi.

İlk hedeflerinin 2018'de maksimum sayıda sporcuyla olimpiyatlara katılmak olduğunu ifade eden Okuyucu, şöyle konuştu:

“Federasyonun hedeflerini konuşuyoruz. Bu yıl içerisinde yapılacak faaliyetlerin görüşüyoruz. Federasyon faaliyetlerini ağırlıklı olarak Erzurum'dan yürütüyoruz. Sonraki dönemde olimpiyat hazırlıklarımızın, faaliyetlerimizin ağırlıklı olarak buradan da devam edeceğini düşünerek, ilk yönetim kurulu toplantısını burada yaptık. İlk hedefimiz 2018'de maksimum sayıda sporcuyla olimpiyatlara katılmak, 2022'de de madalya alıp, cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne hediye etmek. Sporcu sayısını artıracağız çünkü bizim bugüne kadar aktif olmadığımız, faaliyet göstermediğimiz birtakım branş var. Bu noktada çalışmalar yaparak, öncelikli olarak buralardan bir başlangıç yapacağız"

Editör

Son Güncelleme: 22.06.2014 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.