BOŞ SALONDA TÜRKİYE KUPASI

Spor Toto Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası C Grubu eleme maçları, Erzurum'da Ceyhan Belediyespor ile Canik Belediyespor arasında oynanan karşılaşma ile başladı.

11 Ekim 2013 Cuma 21:05
BOŞ SALONDA TÜRKİYE KUPASI
İlk maça seyirci ilgi göstermeyince boş salonda maçı görevliler ve polisler izledi.Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası C Grubu eleme müsabakaları Erzurum Kazım Karabekir Spor Salonu'nda başladı. Müsabakalara Beşiktaş, Kayseri KASKİ, Canik Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi takımları katıldı.
Günün ilk maçı Ceyhan Belediyespor ile Canik Belediyespor arasında oynandı. Maçtan Ceyhan Belediyespor 100-95’lik skorla galip ayrıldı. Günün ikinci maçı ise Beşiktaş ile Kayseri KASKİ arasında oynandı.
MÜSABAKALARA SEYİRCİ İLGİSİZLİĞİ
Kazım Karabekir Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalara seyirciler ilgisiz kalınca salon da boş kaldı. Karşılaşmaları onu geçmeyen taraftar ile salondaki görevliler ve polisler izledi. Seyirci olmayınca polisler iki maçı baştan sona doyasıya seyretme fırsatı bulmuş oldu.
Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız, Erzurum’da müsabakaların düzenlenmesinin büyük bir şans olduğunu ve çok emek verdiklerini belirterek, “Seyircinin ilgisizliği nedeniyle salon boş kaldı. Yeteri reklam ve tanıtım yapıldı aslında. Ancak önümüzde Kurban Bayramı olması ve üniversite öğrencilerinin memleketlerine gitmeleri gibi sebepler etken oldu sanırım” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 11.10.2013 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.