BELEDİYESPOR’U BAĞRINA BASTI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Maltepespor ile deplasmanda berabere kalmasına rağmen İstanbul’u salladı. Gurbatteki taraftarların ilgisi ile karşılaşan Mavi-beyazlıları, Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek de bağrına bastı.

22 Ocak 2013 Salı 09:11
BELEDİYESPOR’U BAĞRINA BASTI
Nurullah PALA

Ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda İstanbul Maltepespor ile karşı karşıya gelen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 0-0 biten maçta İstanbul’da büyük bir ilgi odağı oldu. Erzurum’un Tek Profesyonel Temsilcisi olan Mavi-beyazlı ekibin zorlu deplasmanda tüm masraflarını karşılayan İstanbul  Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u bağrına basarken, Kulüp Başkanı Saim Özakalın nezdinde mavi-beyazlı kulübe plaket takdim etti. Bir an olsun Mavi-beyazlı takımı yalnız bırakmayan Dengizek ve vakıf yöneticileri, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u değim yerinde ise kuş sütü ile besledi. Erzurum’un futboldaki temsilcisi Erzurum Büyükşehir Belediyepor’un bir an önce şampiyon olmasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Dengizek, Kulüp Başkanı Özakalın,  Asbaşkan Ahmet Metin Karadayı ve diğer yöneticilere yakın bir ilgi göstererek, plaket takdim etti.
 
ERZURUMLUNUN GÖRMEK İSTEDİĞİ TABLO BU
İstanbul Maltepe  Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek ile gurbetteki Erzurumluların Büyükşehir Belediyespor’a ilgisinin kendilerini duygulandırdığını ifade eden Kulüp Başkanı Saim Özakalın, “Erzurumlunun görmek istediği gerçek tablo işte budur. Biz bu birlikteliği daha da artıracağız” dedi.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, İstanbul’da hemşerilerinden gördükleriilgi ve desteklerin kendilerini memnun ettiklerini belirterek, takım ve camia olarak Türkiye’deki tüm Erzurumlulara layık olacaklarını söyledi.  Özakalın, “ Maltepe maçında sahada iki puan bıraktık. Ama gönülleri fethettik.  Hemşerilerimizin maçta  gösterdikleri ilgi ve desteğin bizleri çok memnun ettiğini belirtmek isterim. Bu sebeple bizleri desteklemek üzere stada gelen hemşerilerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyespor yönetimi olarak taraftarımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceğiz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 22.01.2013 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.