BELEDİYESPOR FIRSAT TEPTİ

Ligin ilk maçında kendi evinde berabere kaldığı Maltepespor ile den de deplasmanda berabere kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, zirvedeki rakiplerinin puan kaybettiği haftada büyük bir fırsat tepti. Yine de deplasmanda takımın puan alması camiayı umutlandırdı.

21 Ocak 2013 Pazartesi 09:44
BELEDİYESPOR FIRSAT TEPTİ
Nurullah PALA

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Maltepe kendi sahasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Ligin ikinci yarısı için üç haftadır Antalya’da bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, dün ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda İstanbul Maltepespor ile karşı karşıya geldi.  Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanan maçta Büyükşehir Belediyespor dört eksik futbolcusu ile çıktığı maçta rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Mavi- Beyazlı takım, bu sonuçla ligin ilk yarısında kendi evinde 1-1 berabere kaldığı rakibi ile bu kez deplasmanda golsüz berabere kalarak 1 puanı razı oldu. Erzurum ekibi, zirvedeki rakiplerinin puan kaybettiği haftada altın değerinde iki puan kaybetti.
YENİ TRANSFERLER SAHADA
Teknik Patron Taşkın Güngör, dün oynanan maçta yeni transferleri  ilk onbirde sahaya sürdü. Kırmızı kart cezalısı olduğu için yeni transferlerden Kemal Akbaba, sahada yer almazken, diğer üç futbolcu kaleci Erhan, Cihan Fatih ve İsmail ilk onbirde sahaya çıktı. Mavi-beyazlı takımda sarı kart cezalısı olduğu için kaptan Cabir, Güner ve Oktay da takımda yer almayarak karşılaşmayı tribünlerden izledi. Dün oynanan maçı çok sayıda Erzurumlu taraftarın yanı sıra Yöneticilerde izledi. Kulüp Başkanı Sim Akalın ve yönetim kurulu üyelerinin tümü karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

TOPLU SONUÇLAR
Diyarbakırspor-Keçiörengücü:( 0 - 1 )
Mardinspor-Beylerbeyi:( 0 - 3 )
Kocaelispor-Emrespor:( 2 - 2 )
Gümüşhanespor-D. Gençlerbirliği:( 1 - 1 )
Arsinspor-OYAK Renault:( 0 - 0 )
K. Maraş Belediyespor-Y. Yozgat:( 1 - 3 )
Çorum Belediyespor-Altınordu: ( 1 - 2 )
Maltepespor- Büyükşehir Belediyespor:( 0 - 0 )
Elazığ Belediyespor-Sancaktepe: ( 1 - 1 )

MAÇIN KARNESİ
STAT: Maltepe Hasan Polat
HAKEMLER: Kerim Deveci xx, Enes Vahit Çavuş xx, Murat Kurt xx
MALTEPE: Emre xx, Gürkan x (Yavuz dk. 74 x), Sefa xx, Kadir xx, Rüstem x, Çağlar xx, Serdal xx, Gani x (Anıl dk. 59 x), Ege xx, Bülent xx, Erdem x (Ramazan dk. 82 x)
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Erhan xx, Zafer xx, Samet x, Dede xx, Fatih Gültekin xx, Fatih Arat x, Muhammet Fettahoğlu xx, İsmail x (Emrah dk. 46 x), Ekrem xx, Cihan x (Ahmet dk. 75 x), Muhammed Emin Bakan xx
SARI KARTLAR: Gürkan, Kadir, Sefa, Rüstem (Maltepe), Muhammed Emin Bakan, Emrah (Erzurum Büyükşehir Belediyespor)

Editör

Son Güncelleme: 21.01.2013 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.