AŞKALE ARHAVİ'Yİ KONUK EDECEK

Onlar trafik kazasında ölümün kıyısından döndü. Yönetici ağabeyleri Gürol Çobanoğlu'nu yitirmenin üzüntüsünü yaşadı. Bazı arkadaşlarının futbol hayatı tehlikeye girdi. Ancak onlar yarım kalan hesabı kesmek için savaş sözü verdi. Kazazede Aşkale 3 Mart Belde, Yarın saat 13.30'da Cemal Gürsel Stadı'nda zirve mücadelesinde Arhavi ile karşı karşıya gelecek.

07 Nisan 2012 Cumartesi 14:34
AŞKALE ARHAVİ'Yİ KONUK EDECEK
Dile kolayı, trafik kazası geçireceksin, sonra ayağa kalkarak yeniden hedefi kovalayacaksın. Bu sözler yarın Cemal Gürsel Stadı'nda önemli bir maça çıkacak olan Aşkale 3 Mart Beldespor için söylenmiş olsa gerek. Yaklaşık bir ay önce Göle Belediyespor deplasmandında kazanılan bir zafer sonrasında Erzurum'a dönerken, dönüş yolunda Tortum Aksu kapıda talihsiz bir trafik kazası geçiren ve yöneticisi Gürol Çobanoğlu'nu yitiren Aşkale 3 Mart Beldespor futbol camiasını ve tüm Erzurum'u yasa boğmuştu. Kazadan yaralı olarak kurtaran futbolculardan orta sahanın dinamosu Adem Topçu, gol makinesi Erol Pasinli, kalenin en güçlü ismi Oğuz ve ön libero mevkiinin önemli ismi Salih'ten yoksun bir şekilde yarın Cemal Gürsel Stadı'nda Arhavispor ile karşı karşıya gelecek olan Aşkale 3 Mart Beldespor Erzurum ve Aşkale Halkının destekleri ile Arhavispor'u Artvin'e eliboş göndermek istiyor. TFF'nin doğrudan üçüncü lige almadığı Kırmızı-siyahlılar, geçtiğimiz hafta Başarılı Teknik Adam Sinan Boyacı yönetiminde toplanarak, lige devam etme kararı aldı ve yarım kalan işi tamamlamak için sahaya çıkma sözü verdi. Şampiyonluk yemini eden kırmızı şimşekler, "Bizim hedefimiz play off değil, bizim hedefimiz 3. Lige çıkmak bunu başaracağız. Bu onurlu savaşımızda ve yolculuğumuzda Erzurum halkını ve büyük taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştular.
TFF 3. LİG İSTEĞİNİ REDDETMİŞTİ
Göle Belediyespor deplasmanından dönerken trafik kazası geçiren Aşkale 3 Mart Beldespor, doğrudan 3. Lig'e alınma talebiyle Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)'na resmi başvuruda bulunmuş ve hatta yönetim olarak TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşme yapılmıştı. TFF tarafından direk 3. Lige alınma isteği kabul edilmeyen Aşkale 3 Mart Beldespor'un ekstra transfer talebine de henüz olumlu bir cevap verilmedi. Erzurum ekibi, yarın kendi evinde oynayacağı Arhavispor maçında 17 futbolcu ile sahaya çıkacak. 18 kişilik maç kadrosunu da tamamlayamayan Aşkale 3 Mart Beldespor, alt yapıdan 3 futbolcunun linaslarını vize ettirerek, yedek kulübesini zengginleştirmeye çalıştı. Antrenör Sinan Boyacı, "Hedefimiz Arhavi maçını kazanarak Refahiye maçına moralli çıkmak olacak. Bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.
Bu arada Zafer Lömenler'in liderliğini yaptığı Dadaşlar Grubu tarafatar topluluğu da yarınki maçta tribünleri doldurmak ve takıma destek vermek için bir takım girişimlere başladı. Lömenler yönetimindeki taraftarlar broşürlerle de Erzurumluları maça davet ediyor.

Editör

Son Güncelleme: 07.04.2012 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.