65 GÜNLÜK HASRET SON BULSUN

Erzurum Büyükşehir Belediyespor 65 gün sonra galibiyet arıyor. 7 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Taşkın Güngör’ün öğrencileri, Çorum deplasmanında üç puan almak istiyor. Caner Ak’ın düdük çalacağı maç için Erzurum ekibi dün Çorum’a kara yolu ile hareket etti.

01 Şubat 2013 Cuma 19:15
65 GÜNLÜK HASRET SON BULSUN
Nurullah PALA
 
Erzurum Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı Çorum Belediyespor maçı için dün Çorum’a kara yolu ile geçecek olan Mavi-beyazlı takımda sakatlı süren Dede Çelik maçta forma giyemeyecek. Erzurum ekibinde Güner Okay’ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Ligde 7 haftadır maç kazanamayan ve 65 gündür üç puanı bir arada göremeyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu şanssızlığını zorlu Çorum Belediyespor deplasmanında kırmak istiyor. Teknik Patron Taşkın Güngör de maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.
ARTIK KAZANMA VAKTİ
Taraftarı yeterince üzdüklerini ve artık kazanma vaktinin geldiğine işaret eden Teknik Patron Taşkın Güngör, oyuncularına hücum emri verdi. Tecrübeli teknik adam, “Yedi haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Ligde en çok berabere kalan takımlardan biriyiz. Artık kazanma vakti geldi. Çorum Belediyespor’u mağlup ederek, yeni bir seri yakalamak istiyoruz. Bunun için Çorum deplasmanına gidiyoruz” diye konuştu.
BUGÜN İKİ MAÇ VAR
TFF 3. Lig 3. Grupta 20. Haftada oynanacak olan maçların hakemlerini ve karşılaşmaların programını açıkladı. Bugün ligde iki maç oynanacak. Saat 13.30 Kocaelispor ile Darıca Gençlerbirliği  Sertan Bakan yönetiminde karşı karşıya gelecek.  Yine saat 13.30 Kahramanmaraş Belediyespor-Sancaktepe Belediyespor maçı  Adem Elgörmüş yönetiminde oynanacak. Yarın Saat 13.30 Çorum Belediyespor-Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Çorum’da karşılaşacak. Maçı Caner Ak yönetecek.  Diğer maçların başlama saati ve hakemleri şöyle: 13.30 Beylerbeyi-Yimpaş Yozgatspor: Murat Göze, 13.30 Elazığ Belediyespor-OYAK Renault: Bilal Emektar, 13.30 Gümüşhanespor-Maltepespor: Çetin Topuz, 13.30 Arsinspor-Altınordu: İlkay Aydın, 13.30 Diyarbakırspor-Emrespor: Fayat Bakan, 13.30 Mardinspor-Keçiörengücü: Mehmet Kaftancı.

Editör

Son Güncelleme: 01.02.2013 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-02-01 21:19:48

bunlar ancak mardinsporu yenerler çorum kendi evinde iyi oynuyormuş ligin başında hep söylüyorlardı birinci olup bir üst lige çıkacağız diye ne oldu yapılan transferler ancak ikinci ligin sonundaki takımlardan yapılan transferler.