SEKMEN’DEN AZİZİYE ÇIKARMASI

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Aziziye ilçesinde incelemelerde bulundu.

19 Aralık 2013 Perşembe 17:11
SEKMEN’DEN AZİZİYE ÇIKARMASI
Önce AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı tarafından Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen sabah kahvaltısına katıldı. Buradaki programa, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, İl Başkan Yardımcısı Ebubekir Aydemir, İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, il yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile belediye başkan ve meclis üyesi aday adayları katıldı. Kahvaltı programında konuşan Büyükşehir Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum’u marka şehir yapmak için yola çıktıklarını ve ekip ruhu içerisinde özlenen hedefe ulaşacaklarını ifade etti. 

ILICA’DA ESNAF GEZDİ

Başkan Adayı Sekmen, kahvaltı programının ardından beraberinde Başkan Fatih Cengiz, İlçe Başkanı Ahmet Gül, İl Başkan Yardımcısı Ebubekir Aydemir ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Ilıca’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafları tek tek ziyaret eden Sekmen, girdiği kahvehanelerde konuşmalar yaparak kendini tanıttı, vatandaşların beklentilerini dinleyerek destek istedi. Mehmet Sekmen, esnaf ziyaretinde vatandaşlardan büyük ilgi görürken, bir internet kafede karşılaştığı Kongolu Üniversite öğrencisi ile de sohbet etti.

DADAŞKENT’TE KAHVEHANE VE EV TOPLANTISI

Ilıca’daki esnaf ziyaretinin ardından kahvehane toplantısında Dadaşkent sakinleriyle bir araya gelen Mehmet Sekmen, burada projelerini ve hedeflerini anlatarak vatandaşlardan destek istedi. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Sekmen, Erzurumlu olduğunu ve Erzurum’a hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyacağını belirtti. Bir dönem Samandıra, iki dönem Kartal Belediye Başkanlığı’nın ardından iki dönem de Milletvekilliği yaptığını ve 2011 yılından beri de AK Parti’den yerel yönetimler bölge koordinatörlüğü görevlerinde bulunduğunun altını çizen Sekmen, gerek belediye başkanlığında ve gerekse mecliste edindiği tecrübelerini Erzurum’da güzel hizmetlere dönüştüreceğini kaydetti.

Başkan Adayı Mehmet Sekmen, kahvehane toplantısının ardından Dadaşkent Abdulhamit Mahallesi’nde ev toplantısına katılarak, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Aziziye ilçesindeki programını AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek tamamladı. Burada Aziziye Belediyesi tarafından açılan Turistik Eşya Üretim Atölyesi’nde yapılan ehramdan atkı, İlçe Başkanı Ahmet Gül tarafından Sekmen’e hediye edildi.

Editör

Son Güncelleme: 19.12.2013 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.