MHP’Lİ AYDIN UZUNDERE’DE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Uzundere ilçesinde ziyaretlerde bulunarak halkla bütünleşti.

28 Şubat 2014 Cuma 15:13
MHP’Lİ AYDIN UZUNDERE’DE
Sabah saatlerinde Erzurum’dan Uzundere ilçesine hareket eden Prof. Dr. Kamil Aydın, ilçe girişinde çok sayıda araç konvoyu eşliğinde karşılandı. MHP İlçe teşkilatı ve vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Aydın, konvoy eşliğinde ilçe merkezine giriş yaptı. İlçede esnaf ziyaretinde bulunan Aydın, vatandaşların istek ve şikayetleri not aldı. 30 Mart yerel seçimlerinde Uzundere halkından destek isteyen MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, “Uzundere çok iyi hizmetleri fazlasıyla hak ediyor. Seçildiğimiz takdirde elimizden gelen hizmetleri yapacağız.” dedi.
Aydın, Uzundere ilçesinde Çarşı Camisinde Cuma namazını kıldıktan sonra ziyaretlerini sürdürdü.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2014 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.