DURSUN YILDIZ’DAN 12 MART MESAJI

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Dursun Yıldız, “Milli kurtuluş coşkusunu yaşayan Erzurum, yakın zamanda ekonomik kurtuluşunu da yaşayacak” dedi.

11 Mart 2015 Çarşamba 15:56
DURSUN YILDIZ’DAN 12 MART MESAJI
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Dursun Yıldız, “Milli kurtuluş coşkusunu yaşayan Erzurum, yakın zamanda ekonomik kurtuluşunu da yaşayacak” dedi. 

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Dursun Yıldız, Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Yıldız, mesajında Erzurum’un yüklendiği tarihi misyona işaret ederek; “Erzurum demek Türkiye demek, Türkiye demek Erzurum demektir” ifadesini kullandı.

Yaklaşık bir asır önce tarifsiz acılar yaşayan; yokluk, yoksulluk ve çor zor şartlar altında adeta şahlanarak kurtuluş mücadelesini başlatan Erzurum’un, yazdığı kahramanlık destanlarıyla tarihteki saygın yerini aldığını anlatan Dursun Yıldız, “Erzurum’un kurtuluşu aslında imanın, inancın, cesaretin, bayrak, vatan ve millet sevdasının bir sembolü olmuştur. Bu sebepledir ki; Erzurum’un kurtuluşu ülkenin ve milletin kurtuluşuna giden yolu açmıştır” diye konuştu.

ERZURUM’UN DÜNÜ VE BUGÜNÜ…

AK Parti Milletvekili aday adayı Dursun Yıldız, milli kurtuluşunu her yıl büyük bir coşku ve heyecanla kutlayan Erzurum’un, çok yakın bir zamanda ise, ekonomik kurtuluşu için şahlanacağını ifade ederek, “AK Parti iktidarları sayesinde Erzurum’da başlatılan şahlanış, bu kez ekonomik kurtuluşumuz içindir” dedi.

Erzurum’un dünü ve bugünü arasında bir değerlendirme yaparken, AK Parti iktidarlarından öncesine ve sonrasına bakılması gerektiğini vurgulayan Dursun Yıldız, “Yapılacak bu basit mukayese bile Erzurum’un nerelerden nerelere taşındığını apaçık ortaya koyacaktır” şeklinde konuştu.

ERZURUM’UN EKONOMİK KURTULUŞU

Bölgesinde yeniden lider olma ünvanını elde eden Erzurum’un, Türkiye’nin sayılı turizm, ticaret, eğitim, tarım ve hayvancılık merkezlerinden birisi olma hedefine emin adımlarla ilerlediğini dile getiren Dursun Yıldız, “2023 hedefimiz doğrultusunda Erzurum’u ve Erzurumluyu artık çok daha müreffeh, yaşam kalitesi ve memnuniyeti çok daha yüksek bir dönem bekliyor. Bu dönemin kapıları ise, Haziran ayında yapılacak olan seçimle aralanacak. Ve en önemlisi de, bu kapıyı yine AK Parti iktidarlarının AK kadroları açacak. Ekonomik kurtuluşumuz ise, işte bu yolla gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.


Editör

Son Güncelleme: 11.03.2015 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.