CELAL ADAN'A TORTUM KOLASI!

MHP'nin 22 Haziran tarihinde yapacağı Birlik Mitinginin ön hazırlık çalışmalarına katılmak üzere Erzurum'a gelen Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'a, esnaf ziyareti esnasında bir esnaf, kendi ürettiği 'Tortum Kolası' ikram etti..

14 Haziran 2013 Cuma 16:19
CELAL ADAN'A TORTUM KOLASI!
Beraberinde MHP Yakutiye İlçe Başkanı Cihan Aksakal ve bir grup partili ile Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, Mumcu Caddesi'ndeki bir lokantaya geldi. Burada lokanta sahibinin yemek ikramını reddeden Adan, Tortum Kola teklifine 'Hayır' diyemedi. Kızılcık şerbeti olarak da bilinen Tortum kolasının tadına bakan ve beğenen Celal Adan, reklamının yapılması halinde ülke genelinde yaygınlaşabileceğini belirtti. Adan ayrıca, öğleden sonra akşama kadar gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında vatandaşları, 22 Haziran tarihinde yapılacak olan mitinge davet etti.

Editör

Son Güncelleme: 14.06.2013 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.