MHP VE HASPARTİ'DEN 50 KİŞİ AK PARTİLİ OLDU

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katılan 25 kişiye rozet taktı.

27 Mayıs 2011 Cuma 10:46
MHP VE HASPARTİ'DEN 50 KİŞİ AK PARTİLİ OLDU
Bakan Akdağ, Palandöken ilçesindeki AK Parti seçim bürosunda düzenlenen partiye katılım töreninde, AK Parti hükümeti olarak sağlık, eğitim başta olmak üzere birçok alanda önemli hizmetler yaptıklarını belirtti. Başbakan Erdoğan ile Hakkari'de yaptıkları mitinge de değinen Akdağ, "Oradaki baskılar nedeniyle vatandaş kepenk kapatmak zorunda kaldı, mitinge de katılım az oldu. O mitingde katılım sınırlı oldu ama o mitingde dalgalanan bayraklar, AK Parti bayraklarıyla beraber Türk bayrağı dalgalandı.
Başbakanımızın peşine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oraya gitti miting için. BDP bütün ağırlığıyla PKK ile birlikte o mitingi organize etti. O mitingi kalabalık bir miting yaptılar. Kimsenin kepengini kapatmadılar. Oraya adam da taşıdılar. CHP'nin orada bir ağırlığı yok. AK Parti'den sonra orada oy oranı belli bir noktada olan BDP'liler o partiye milleti topladı. O mitingde neden bir terk Türk bayrağı yoktu? Erzurum'dan Sayın Kılıçdaroğlu'na soruyorum, bu utancı yaşamak oy almaya değer mi?"
dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de hedefinde Başbakan Erdoğan ve AK Parti olduğunu söyleyen Akdağ, Bahçeli'nin evinde, partisinin çatısı altında büyük bir sıkıntı yaşandığını, bunu çözmek yerine AK Parti'yi, Başbakan Erdoğan'ı suçladığını söyledi.
Bakan Akdağ, konuşmasının ardından partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçen MHP'den 28, HAS Parti'den de 25 kişiye AK Parti rozeti taktı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.