TAZEOĞLU İZDİHAMI

Atatürk Üniversitesi öğrencileri, Rehber Genç Platformu ve Yakutiye Gençlik Meclisi’nin düzenlediği muhteşem bir organizasyonla unutulmaz bir gün yaşadı. Öğrenciler, Kahraman Tazeoğlu’nun okuduğu şiirlerle adeta büyülendi.

17 Aralık 2012 Pazartesi 18:13
TAZEOĞLU İZDİHAMI

Atatürk Üniversitesi öğrencileri, düzenlenen Kahraman Tazeoğlu programı ile unutulmaz bir gün yaşadı. Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyon büyük ilgi gördü. 850 kişilik salonu dolduran 2 bin öğrenci Kahraman Tazeoğlu’nun okuduğu şiirlere hep bir ağızdan eşlik etti. Genç kızların sevgilisi olan Kahraman Tazeoğlu, söz konusu etkinliğin Atatürk Üniversitesi’nde verdiği dördüncü program olduğunu söyledi. Tazeoğlu ayrıca, Atatürk Üniversitesi öğrencilerine yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. Atatürk Üniversitesi Rehber Genç Kulübü Sosyal Medya Direktörü Hakan Yazıcı, programdaki yoğun katılımdan Rehber Genç olarak oldukça memnun olduklarını belirtti. Yazıcı, Rehber Genç’in ileriki dönemde böyle büyük etkinlikleri hayata geçirmeye devam edeceğini ve Rehber Genç ekibinin yeni etkinlikler için canla başla çalışmaya devam ettiğini bildirdi. Gecenin sonunda Kahraman Tazeoğlu, kitaplarını öğrenciler için imzaladı. Kitap imzalatmak için sıraya giren öğrenciler salona sığmadı. 3 saatin üzerinde süren imza gününde yaklaşık bin kitap imzalandı.

Editör

Son Güncelleme: 17.12.2012 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.