RADYO GÜNLERİ İLGİ GÖRÜYOR

Erzurum Aşık Reyhani Stüdyo’sundan canlı olarak yayınlanan Nurullah Akçayır’ın sunumunu ve müzik yönetmenliğini yaptığı “Radyo Günleri” TRT Müzik ekranlarında her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

23 Kasım 2012 Cuma 09:07
RADYO GÜNLERİ İLGİ GÖRÜYOR

Mehmet Ali Yılmaz
Her Perşembe 15.00’da TRT Müzik ekranlarında yayınlanan ''Radyo Günleri Erzurum'' programı, evlerinize sevilen sanatçılar ve türkülerle konuk oluyor. Akçayır’ın sunumunu ve müzik yönetmenliğini yaptığı “Radyo Günleri” adlı programın bu haftaki konukları TRT Erzurum Radyosu Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Sema Kaya ve Ela Akgün oldu. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Kaya’nın yanı sıra Nurullah Akçayır da seslendirdiği eselerle seyircileri mest etti. Öğretmenler günü dolayısıyla konuk olarak alınan müzik öğretmeni Ela Akgün’ü stüdyoda öğrencileri de yalnız bırakmadı. Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Cemevi Semazen ve Semah Ekibi gösteriyle programa renk kattı. Nurullah Akçayır’ın sunumu ve müzik yönetmenliğiyle canlı yayınını sürdüren “Radyo Günleri Erzurum” adlı program her hafta Perşembe günleri saat 15.00’da TRT Müzik ekranlarında ve Kuzey Irak’ta yayın hayatını sürdüren Türkmeneli Tv ile aynı anda izleyicisiyle buluşuyor.

Editör

Son Güncelleme: 23.11.2012 09:13
Anahtar Kelimeler:
Nurullah Akçayır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.