İSMET ÖZEL SEVENLERİYLE BULUŞTU

İstiklal Marşı Derneği Genel Başkanı, Şair İsmet Özel, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde konferans verdi.

25 Kasım 2012 Pazar 14:25
 İSMET ÖZEL SEVENLERİYLE BULUŞTU
Şair İsmet Özel, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen konferansta sevenleriyle buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konferansta konuşan İstiklal Marşı Derneği Genel Başkanı, Şair İsmet Özel, “Biz bir ülkedeyiz bu ülke gerçekten ülke midir, ülke adını almayı hak etmiş midir? Yoksa bize bir şeyleri zorla öğretmek isteyenlerin kurbanları mıyız? Biz bu ülkenin insanları mıyız? millet vasfı kazandırılmış mıyız? Bizim bu sorulara değil cevap vermek yanından bile geçmemize mani olan iletişim ortamı var. Bu ortamın bize ne kadar kötülük ettiğini açıklayacak bir tablo sunmak isterim. Yaşadığımız topraklar Erzurum’un da içinde bulunduğu Darül-İslam haline getirilebilmek suretiyle Türklerin vatanı olmuş. Osmanlı idaresi bugün Türkiye olarak bildiğimiz topraklarda gücünü gerçekleştirebilmek için Balkanlarda ciddi bir sıkıntı çekmiştir. Bu topraklar Darül-İslam toprakları olarak vatan oldu.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.11.2012 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.