GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NDAN NENE HATUN DUYARLILIĞI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Tiyatro Topluluğu, “Top Dağında Bir Yürek Nene Hatun”’u sahneleyecek. Ekip, son provalarını yapıyor.

19 Mayıs 2013 Pazar 16:06
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NDAN NENE HATUN DUYARLILIĞI
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü(GHSİM) Gençlik Merkezleri Müdürlüğü Tiyatro Topluluğu, Yönetmen-Oyuncu Sinan Kaya nezaretinde “Top Dağında Bir Yürek Nene Hatun” adlı oyunu sahnelemeye hazırlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında 19-20-21 ve 22 Mayıs günleri Devlet Tiyatroları Salonu’nda tiyatro severlerin ve Erzurumluların huzuruna çıkacak olan Top Dağında Bir Yürek Nene Hatun şimdiden merakla bekleniyor. Büyük bir seyirci toplaması beklenen oyunun son provaları yapıldı. Provalarda oyuncuların başarısı dikkatlerden kaçmazken, oyunun teması da büyük bir ilgi göreceğe benziyor. Top Dağında Bir Yürek Nene Hatun adlı oyunu A. Demet Çizmeli yazdı. Oyunu Sinan Kaya yönetiyor ve aynı zamanda da Gazi Ahmet Muhtar Paşa rolünü oynuyor. Oyunda Pınar Kaynak, Utku Kaan Ertek, Murat Kotanoğlu, Elif Ayça Aksu, Şahin Birlik, Ayça Tekçe, Mustafa Konuralp Berkli, Arif Bayram ve Emin Taşçıoğlu gibi genç ve başarılı tiyatrocular yer alıyor. Oyun 19,20,21 ve 22 Mayıs tarihlerinde sahnelenecek.

Editör

Son Güncelleme: 19.05.2013 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.