FİLMEKİMİ ERZURUM CİNETEKNO SİNEMASI’NDA

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 11. kez düzenlenen Filmekimi Erzurum’da da sinema severlerle buluşacak.

12 Ekim 2012 Cuma 09:42
FİLMEKİMİ ERZURUM CİNETEKNO SİNEMASI’NDA

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 11. kez düzenlenen Filmekimi Erzurum’da da sinema severlerle buluşacak. İstanbul’da 29 Eylül - 7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Filmekimi, 12-14 Ekim tarihleri arasında da Erzurum’da Cinetekno Sineması’nda olacak. İKSV tarafından bu yıl on birincisi düzenlenen, sinemaseverlerin her yıl iple çektiği Filmekimi, Vodafone FreeZone sponsorluğunda yapıldı. Filmekimi, bu yıl da yine usta yönetmenlerin dünyanın belli başlı festivallerinde gösterilmiş, ödüller kazanmış son yapıtlarının da aralarında bulunduğu 40’a yakın film izleyicilerin karşısına çıktı.

Filmekimi, bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanında, yeni sinema sezonunu müjdeleyecek. Erzurumlu sinemaseverlerle 12-14 Ekim tarihlerinde buluşacak Filmekimi’nin gösterimleri, Erzurum Cinetekno Sineması’nda yapılacak. Filmekimi Erzurum gösterimlerinde bilet fiyatları tüm seanslarda tam 7 TL, öğrenciler ve 65 yaş üstü izleyiciler için indirimli 5 TL. Filmekimi, Erzurum ile birlikte aynı tarihlerde Ankara Büyülü Fener Kızılay Sineması’nda ve 19-21 Ekim tarihlerinde Gaziantep ve Diyarbakır’da sinemaseverlerle buluşacak.

 

Editör

Son Güncelleme: 12.10.2012 10:42
Anahtar Kelimeler:
Filmekimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.