En vefalı stant!

En vefalı stant!

admin
admin
21 Mayıs 2022 Cumartesi 10:56
En vefalı stant!

Vedat REFAYELİ

Erzurum’da MNG’nin önderliğindeki Doğu Anadolu Kitap Fuarı, hergün kitapseverlerin akınına uğrarken, bir stant var ki farkındalık oluşturdu, ilgi uyandırdı.

Atalay kardeşlerden Adnan Atalay, sorumlu olduğu Vehip Atalay Kitapsarayı standında Erzurumlu eski yazar ve kitapseverleri unutmadı.

Bazıları yakın tarihte vefat etmiş olan yazar ve kitapseverlerin fotoğraflarını afişe eden ve standına yerleştiren Kitapsarayı, bu vefalı hareketi ile gönüllerde taht kurdu.

Adnan Atalay zaten öteden beri böylesine vefa yüklü jest ve samimiyeti ile bilinen bir ticaretçi.

Kendisinin de her birini yakından tanıdığı geçmişe intikal eden bu insanları bu şekilde anması, onun aynı zamanda ne değerli bir yürek de taşıdığını ortaya koydu.

Kendisi de bir kitapkurdu olan Hüsamettin Yerli hocamız ile ziyaret ettiğimiz bu stantta Adnan Atalay’a teşekkür ettik, bu fuarın sadece kitap fuarı olmadığını, vefanın da İstanbul’da bir semt adı olmadığını öğrendik.

Sayesinde de herbiri ile yakınen tanıştığımız ağabey ve arkadaşlarımıza da rahmet diledik.

Sen çok yaşa çocuk!

Editör

Anahtar Kelimeler:
En Vefalı Stant
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.