EDT, AĞRI VE VAN’DA SAHNE ALACAK

Erzurum Devlet Tiyatrosu (EDT), Bölge Turnesi kapsamında ‘Meraki’ adlı oyunla Ağrı ve Van’da tiyatro severlerle buluşacak.

26 Kasım 2013 Salı 12:17
EDT, AĞRI VE VAN’DA SAHNE ALACAK
Erzurum Devlet Tiyatrosundan yapılan açıklamaya göre, 26 Kasım Perşembe günü Ağrı Kültür Merkezinde sahnelenecek olan ‘Meraki’ adlı tiyatro oyunu 28-29 ve 30 Kasım tarihlerinde ise Van Devlet Tiyatrosu sahnesinde tiyatro severlerle buluşacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Aras, bölge turneleri kapsamında ilk turnelerini geçtiğimiz günlerde Erzincan’a yaptıklarını hatırlatarak Ağrı ve Van turneleriyle tiyatro severlerle buluşmaya devam ettiklerini ifade etti. Aras, “Erzurum Devlet Tiyatrosu olarak Genel Müdürlüğümüzün planlamaları doğrultusunda Meraki adlı oyunumuzu Erzurum dışında yaşayan tiyatro severlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Bundan önce Erzincan da iki gün üst üste sahnelediğimiz oyunumuz büyük beğeni topladı. Ümit ediyorum ki, Ağrı ve Van’da da aynı mutluluğu yaşayacağız. Erzurum Devlet Tiyatrosu olarak diğer devlet tiyatrolarımız gibi izleyicimize dopdolu bir tiyatro sezonu yaşatmayı amaçlıyoruz. Biz Ağrı ve Van’da sahneye çıkarken Erzurum sahnemiz boş kalmayacak. Ankara Devlet Tiyatrosu’nun çok güzel bir oyunu olan ‘Para’ adlı oyun da Erzurum seyircimizle buluşacak. Ve Erzurum’a döndüğümüz de yani Aralık ayının ilk haftasında değerli sanatçımız Cengiz Toraman’ın yazdığı ve oynadığı benim de yönetmenliğini yaptığım ‘Anlatılan Senin Hikayendir’ isimli oyunumuzun prömiyerini yapacağız. 26 Kasım akşamı Ağrı da yaşayan tiyatro severleri Kültür Merkezimize, 28-29 ve 30 Kasım akşamı da Van da yaşayan tiyatro severleri Van Devlet Tiyatrosu sahnemize bekliyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.11.2013 12:17
Anahtar Kelimeler:
ErzurumLevent ArasEDT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.